Pod sretnom zvijezdom, 12. - 13. siječnja

Pod sretnom zvijezdom - 4
,
Pod sretnom zvijezdom - 4
hr_HR

Telenovela 'Pod sretnom zvijezdom' uzbudljiva je i emocijama nabijena serija o neobičnim sudbinama članova jedne 'kvartovske ekipe', prijateljicama i prijateljima odraslima u istom naselju.

57. epizoda - 12. siječnja

Dina je u šoku saznavši da joj je otac živ. Uzrujana nakon svađe s Ninom, Tonka odluči Nazvati Vedrana. Ivo prizna Silviji da je Vesna trudna s njim. Nina Švarcu otkaže potragu za svojim ocem. Vesna se iznenadi kada je Ivo odbije i kaže da će joj pomagati oko djeteta, ali neće biti s njom. Nera je u šoku kada joj vidovnjakinja kaže da je njena tajna otkrivena. Beti se užasava još jednog radnog dana, ali je Fanika podržava da ne odustane. Krešo obeća Suzani da će se brinuti za Martu ako ona završi u zatvoru. Vesna se pohvali prijateljici kako je uspjela posvaditi Ivu i Silviju. Ena pomaže Marini da se opusti na snimanju kod Tonke. Kruno i Marta u Brestovu sretnu Kruninu bivšu. Krešo se zabrine za Ninu čuvši da ponovno ide sa Slavenom na večeru.

58. epizoda - 13. siječnja 

Dina zahtijeva od Nere da joj napokon kaže istinu o ocu jer zna da je živ. Adam pokušava nagovoriti Tonku da ide s njim na Nerinu zabavu. Nera prizna Dini da ju je njezin otac varao i ostavio, a ona je svima lagala da je mrtav. Ena se iznanadi shvativši da ne gaji samo prijateljske osjećaje prema Marini. Dina kaže Silviji kako sumnja da je Vesnino dijete Ivino. Egon šalje Mikiju poruku s idejom o zakladi za Suzanu. Marta i Kruno vesele se što idu na koncert. Nina uživa u novostečenom samopouzdanju. Zora kaže Suzani kako je zabrinuta za Martu i Krunu zbog njihovih izleta s drogom. Ivo se iznenadi kada Silvija odluči pružiti mu podršku. Na Adamovo iznenađenje Nera ipak odbije ispričati se Tonki. Silviji Vesna obeća da će tražiti test očinstva.


Seriju 'Pod sretnom zvijezdom' pratite vikendom na Doma TV-u.Tagovi