.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Pod sretnom zvijezdom, 11. - 15. lipnja

Pod sretnom zvijezdom - 4
,
hr_HR

Telenovela 'Pod sretnom zvijezdom' uzbudljiva je i emocijama nabijena serija o neobičnim sudbinama članova jedne 'kvartovske ekipe', prijateljicama i prijateljima odraslima u istom naselju.

20. ep. - 11. lipnja

Suzana je svjesna da ju je Krešo uhvatio u laži. Zlatko uvjerava Marinu da nije dobro što se druži sa ženom kakva je Ena. Silvija se nađe u neugodnom razgovoru s Beti o njihovom financijskom stanju. Dina se požali Silviji da su je zvali hitno na terensku nastavu. Na putu do posla Marinu uhvate bolovi u trbuhu. Adam pomaže Tonki pripremiti sve za fotografiranje revije. Nera je ljuta zbog Dininog iznenadnog studijskog putovanja. Zora pokušava smisliti način kako izvuči fakultet iz financijske krize. Silvija ugleda Franu (M. Valentić) u društvu nepoznate trudne žene. Suzana utješi Martu viješću kako je uspjela Boženi dogovoriti najboljeg onkologa. Suzana odluči olakšati si i priznati Beti tko je Martin otac.

21. ep. - 12. lipnja

Beti je u šoku čuvši Suzanino priznanje, ne može vjerovati da je Marta Mikijeva kćer. Ena je dirnuta Martinovom odlukom da im sagradi kuću, ali i zabrinuta što bi se dogodilo da Beti sazna. Krešo se iznenadi kada ga Egon zamoli da mu posudi nešto novaca. Marina se požali Eni kako joj je Zlatko cijelo vrijeme lagao. Beti uvjerava Suzanu kako bi bilo najbolje da što prije svima prizna istinu. Krešo se ponudi pomoći Slavenu oko vrijednog projekta. Beti laže Kreši da ne zna gdje je Suzana i krene ju potražiti. Martin moli Krešu da mu što prije prebaci vlasništvo zemljišta i kuće na Enu. Beti je odlučila reći Nini istinu o Suzani i Mikiju. Ivo zamoli mamu da mu pomogne oko situacije na sveučilištu.

22. ep. - 13. lipnja

Dina nakon napornog treninga naleti na mamu i pokušava se izvući lažima. Krešo ne može vjerovati da je Suzana prespavala noć u autu. Marina se zanima za zemlju koju su naslijedili Beti i Zlatko. Adam oklijeva i pomalo mu je žao zbog odlaska u Leipzig. Slaven se iznenadi kada mu Krešo javi da je već riješio prenamjenu zemljišta. Nera kaže Adamu kako misli da joj Dina nešto taji. Suzana uvjerava Beti kako ništa više ne osjeća prema Mikiju, za razliku od Nine. Iako sa zadrškom, Nera pohvali Tonkin rad. Ena kaže Marini kako smatra da je preblaga prema Zlatku. Silvija izbjegava razgovor s Dinom. Slaven preda Miliću (Darko Janeš) papire o prenamjeni zemljišta. Zlatko panično pokušava uvjeriti Beti da ne proda zemlju.

23. ep. - 14. lipnja

Silvija je iznenađena, jer joj Dina ne vjeruje da je vidjela Franu s drugom. Nera je uzrujana zbog Adamovog odustajanja od odlaska u Leipzig. Suzana nagovara Martu da razmisli o upisu ekonomije na EFM-u. Beti nije jasna nagla Zlatkova sentimentalnost oko nasljeđene zemlje. Ivo ohrabri Adama da pozove Tonku na ručak. Egon obeća Suzani da će se pokušati dovesti u red, a ona ga zamoli da upiše Martu na fakultet. Marina se iznenadi Eninoj reakciji na ljubavnu svađu dvoje prolaznika. Silvija kaže zaprepaštenoj Beti kako se zaposlila kao konobarica u kantini. Krešo javi Nini kako su joj uplaćeni novci od nasljedstva. Ena na ulazu fakulteta sretne Neru.

24. ep. - 15. lipnja

Zlatko među Krešinim spisima pronađe Martinovu darovnicu Eni. Nera zahtijeva od Ene da odmah prekine vezu sa Slavenom. Krešo se nađe s privatnim istražiteljem Švarcom (Filip Nola) koji bi mogao pronaći Mikija . Zora je ljutita što je Egon pristao upisati Martu na fakultet. Silvija oprezno ispituje Martu što misli o Ivi. Fanika je zabrinuta što će biti s njom kada ju Beti više neće moći plaćati. Nera poduzima sve kako bi se riješila Ene. Zlatko nije oduševljen Marininom iznenadnom odlukom da promijeni frizuru. Lidija primijeti da Suzana sprema i nosi sa sobom neke lijekove, ali je ne želi ništa pitati. Nera savjetuje Slavenu da iskoristi Milića kako bi se domogao moći, ali i da će mu Ena na tom putu biti veliki problem.

Seriju 'Pod sretnom zvijezdom' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV.
 

 Tagovi