.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Pod nož, 19. - 23. lipnja

img placeholder
,
hr_HR

Doma TV donosi seriju 'Pod nož', u kojoj su sudionici dobili jedinstvenu priliku preobraziti se i promijeniti sve što ih je ikada smetalo na vlastitome tijela, a u tome im pomaže tim estetskih kirurga, stomatologa, dermatologa, stilista i trenera.

3. sez., 23. ep. - 19. lipnja

Emily, bivša vojnikinja i pustolovka, dobit će novi izgled, a Amanda, buduća mladenka, dobit će novo lice i tijelo za svoje vjenčanje iz snova. A mladi fotograf bit će odabran za mini preobrazbu. Svaki dan Emily se osjeća kao da zaostaje za drugima. Još od puberteta su joj se rugali jer je izgledala kao dijete i imala velike nozdrve. Nakon škole Emily je otišla u vojsku i živjela kao pustolovka putujući svijetom i iskušavajući mnoge nove stvari. Dok je bila u vojsci, upoznala je svog supruga, koji je bio poslan u Irak i upravo se vratio doma. Ovo je savršen trenutak da Emily ode pod nož jer se upravo preselila u Los Angeles kako bi radila na televiziji. Počinje ispočetka i mašta da će postati prezenterica vijesti, ali smatra da će zbog svog izgleda ipak dobiti posao iza kamere. Emily je podvrgnuta sljedećim zahvatima: korekcija nosa, podizanje obrva, umetak za bradu, podizanje donjih vjeđa, popunjavanje obraza masnim tkivom, repozicioniranje usnice, povećanje grudi, liposukcija podbratka i bokova, laserska korekcija vida, kemijski piling, fototretman lica.

2. sez., 1. ep. - 20. lipnja

Nevjerojatna transformacija Michele, djevojke koju često zamjene za muškarca i Kenne, samohrane majke čija je koža oštećena dugotrajnim izlaganjem suncu. Njima će pomoći najbolji njujorški tim plastičara, zubara, šminkera, stilista i trenera aerobika. Michele je neudana 36-ogodišnjakinja iz Worcestera u Massachusettsu, a Kenna 45-ogodišnja samohrana majka i trenerica tenisa iz Amarilla u Texasu. Ove će sretnice dobiti pravo Pepeljugino iskustvo koje će im ostvariti snove i promijeniti živote. Michele će svoj muškobanjasti izgled ispraviti operacijom nosa i očiju, podizanjem obrva i izbjeljivanjem zuba, te se pretvoriti u damu. Kenna izgleda desetljeće starije zbog pretjeranog izlaganja suncu, a stručni tim će ju face liftom, podizanjem obrva, stavljanjem navlaka i laserskom dermoabrazijom učiniti desetljeće mlađom ljepoticom.

2. sez., 2. ep. - 21. lipnja

Nakon audicije i preko 20.000 prijavljenih kandidata, Caroline, Catherine i Dan odabrani su sretnici koji će iskoristiti priliku koja se pruža jedanput u životu te sudjelovati u seriji Pod nož. Jednosatna epizoda prikazat će kandidate prije i poslije operacija kada će rezultate otkriti obitelji i prijateljima. Sretna trojka proživjet će pravu Pepeljuginu priču te promjenom izgleda promijeniti svoje živote i ostvariti snove. To će im uspjeti uz pomoć uspješnog tima plastičnih kirurga, očnih kirurga, stomatologa, frizera, šminkera i osobnih trenera.

2. sez., 3. ep. - 22. lipnja

Peggy i Jennifer proživjet će pravu Pepeljuginu priču te promjenom izgleda promijeniti svoje živote i ostvariti snove. To će im uspjeti uz pomoć uspješnog tima plastičnih kirurga, očnih kirurga, stomatologa, frizera, šminkera i osobnih trenera. Peggy, 48-godišnja detektivka iz Kolorada, želi izgledati 20 godina mlađe na nadolazećoj proslavi 20 godina radnog vijeka. Od umorne i iscrpljene žene pretvorit će se u pravu svježu ljepoticu. Peggy je uredila obrve, oči, obraze i vrat, skinula je dioptriju, popravila bradu i vilicu te uljepšala zube. Jennifer je 25-godišnja samohrana majka iz Pennsylvanije koja očajnički želi promjenu nakon niza godina tijekom kojih je patila zbog nosa i ožiljaka na licu. Jennifer je operirala nos i oči te popravila i izbijelila zube.

2. sez., 4. ep. - 23. lipnja

U četvrtoj ćemo epizodi upoznati Lori, 37-godišnju majku iz New Yorka, te Petera iz Virginije, 25-godišnjeg poslovođu u restoranu brze hrane. Jednosatna epizoda prikazat će kandidate prije i poslije operacija kada će rezultate otkriti obitelji i prijateljima. Lori i Peter proživjet će pravu Pepeljuginu priču te promjenom izgleda promijeniti svoje živote i ostvariti snove. To će im uspjeti uz pomoć uspješnog tima plastičnih kirurga, očnih kirurga, stomatologa, frizera, šminkera i osobnih trenera. Cijeli je život Lori trpjela uvrede zbog šiljastog nosa. Njezina su djeca također patila jer su dolazila u sukob s vršnjacima koji su im se rugali. Zbog svega toga, Lori se u javnosti skrivala. No to više neće biti potrebno. Lori je operirala nos, uredila oči, bradu, lice te povećala grudi.Peter smatra da zbog zuba izgleda kao vampir te da mu izgled sprječava da bude uspješniji na privatnom i poslovnom planu. Operirao je nos, uredio obraze te popravio i izbijelio zube.

 Tagovi