Producenti Jerry Bruckheimer i Jennifer Johnson donose nam policijsku seriju koja gledatelje od prve epizode baca usred igre mačke i miša u kojoj je ekipa saveznih šerifa u paklenskoj potjeri za najopasnijim američkim bjeguncima.

Na čelu tima je savezna šerifica Annie Frost, pomalo muškobanjasta, ali bistra uma i jedinstvenog teksaškog odgoja što joj pomaže da pronađe najgore kriminalce u bijegu. Annie se u elitnome timu pridružuju Jimmy Godfrey, mješavina američkog kauboja i momka iz istočnog Teksasa koji nije nikada odrastao, Marco Martinez koji previše govori i Daisy Ogbaa, stručnjakinja za oružje i taktičko naoružanje i žena koja progovori tek tu i tamo. Pridošlica u ekipi koji je stigao ravno iz školskih klupa je Luke Watson. On vrlo brzo shvaća da ga obrazovanje nije pripremilo za ovakav posao u državi Teksas.



U prvoj epizodi odbjegli serijski ubojica Mason Boyle, majstor u prerušavanju, u bijegu je i svojim trikovima vješto prikriva tragove ubijajući i pljačkajući dok i dalje bježi pred zakonom. Čini se da sa sobom želi povesti i svoju prvu ljubav. Savezni šerif Luke Wilson je novak koji se nedavno pridružio teksaškoj ekipi i sada uči trikove zanata i teksaški mentalitet. U drugoj epizodi gledatelji će vidjeti slučaj ubojstva člana prometne policije, a pozvani su Annie Frost i njezina ekipa saveznih šerifa da uhvate bjegunca Eduarda 'El Loba' Lopeza. Slučaj dobiva neočekivani obrat kad ekipa shvati da je El Lobo odlučio vratiti ono za što vjeruje da je njegovo i sad se utrkuju s vremenom da ga zaustave prije nego što nađe par koji posjeduje to do čega mu je najviše stalo.

 

Napetu akcijsku seriju 'Potjera' ne propustite pratiti subotom u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju