Pitanje časti, 21. - 27. svibnja

img placeholder
,
hr_HR

Dramska serija govori o životnoj priči mlade djevojke Neriman iz četvrti Fatih koja je razapeta između tradicije i suvremenosti.

14. ep. - 21. svibnja

Usprkos svim odgovaranjima njezine okoline, Neriman se ponovno sastaje s Madžitom. Pritom je očekuje veliko iznenađenje. Šinasi, koji se pojavljuje između njih dvoje, ne misli ustuknuti i djeluje kao vulkan pred erupciju. Hoće li Šinasi moći pokazati svoje srce u ovoj velikoj konfrontaciji? Nakon ovog velikog obračuna, Neriman se mora odlučiti koji joj je sljedeći potez. Onur želi zaustaviti igre koje se igraju s Pelin i kaže Madžitu istinu.

15. ep. - 22. svibnja

Šinasiju se pruža neočekivana prilika da se približi Neriman za još jedan korak. Neriman kreće na put puna nade, ali iznenađenje na koje će naići prenerazit će je. Nakon svega, ona ne može skriti svoje čuđenje i bijes. Dok ona proživljava razočaranje zbog onog što je saznala, Pelinina igra koju je pripremila u vezi s Neriman svima će se pretvoriti u ružan san. Nakon što su svi čuli da Šahika radi u tvrtki s Madžitom, pitanje je hoće li moći riješiti tu situaciju a da to ne kažu gospodinu Faizu. Šinasi postaje svjedokom briga koje je proživjela Asli.

16. ep. - 23. svibnja

Neriman, koja upada u Pelininu zamku, shvaća da je napravila veliku pogrešku. Čini se da će Madžitov bijes zbog svega što je doživio dovesti cjelokupnu situaciju u slijepu ulicu. Hoće li kod njega pobijediti ljubav ili bijes? Madžit je sve više svjestan koliko ga privlači Neriman. Odnos između Šinasija i Neriman se nakon svih nesporazuma malo poboljšava. Hoće li Šinasi usprkos nekontroliranoj nervozi ovog puta uspjeti reći Neriman ono što treba?

17. ep. - 24. svibnja

Asli ulazi u emotivnu krizu proživljavajući kaos oko toga kamo pripada. Dok obitelj čekaju teški dani zbog odluke o njezinoj budućnosti, sama ta odluka je zagonetka, kako za nju, tako i za obitelj. Neriman primi jedan neočekivan poziv koji joj može promijeniti život. Indži, koja svjedoči približavanju Neriman i Madžita, ne može skriti svoj bijes.

18. ep. - 25. svibnja

Šahika je na putu da razotkrije Pelininu zamku i sve okrene u svoju korist. Šinasi dolazi u tvrtku Ardžaoglu kako bi zatražio objašnjenje od Madžita i zaprepasti se kad ondje ugleda Neriman. Pelin se ukazuje dobra prilika da iskoristi adut koji joj je dala Šahika. Neriman više nije sigurna je li Šahika na njezinoj strani ili su joj draže spletke kojima se neprestano bavi otkad se vratila.

19. ep. - 26. svibnja

Dok se Pelin i Šinasi nalaze na planu zajedničkog interesa, Madžit je zaokupljen time da Neriman uvjeri u svoju ljubav, pa joj odluči biti u blizini. Asli se pokušava vratiti normalnom životu, no Emre se tomu protivi i čini sve kako bi joj zagorčao život. Njihov će nasilni sukob prekinuti policija koja će spasiti Aslin život. Međutim, Asli se neće tako lako riješiti Emrea. Madžit želi spasiti Neriman od aveti prošlosti te kreće u obračun s njima.

20. ep. - 27. svibnja

Svi su uznemireni lošim odnosima između Šinasija i Madžita, a Neriman će reagirati na sve ono što je već proživjela u tom pogledu. Madžitov otac prijeti mu da će ga se odreći i oduzeti mu prezime ako se nastavi viđati s Neriman. Madžit utjehu nalazi kod Neriman i s njom provodi dan. U Fatih dolazi novi nepozvani gost koji će unijeti potpunu zbrku – gospodin Selim. On dolazi k Neriman s neočekivanim prijedlogom.


 

Epizode serije 'Pitanje časti' ne propustite pratiti od ponedjeljka do nedjelje na Domi TV.Tagovi