.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Pitanje časti, 18. - 22. lipnja

Pitanje časti - 5
,
hr_HR

Dramska serija govori o životnoj priči mlade djevojke Neriman iz četvrti Fatih koja je razapeta između tradicije i suvremenosti.

37. ep. - 18. lipnja
Šinasi je odlučan u nakani da kazni Madžita za sve što je učinio Neriman. Pelin utjehu pronalazi u Šahikinim riječima. Nakon svega što se dogodilo, čini se da Madžit ništa neće učiniti, ali on, zapravo, sprema veliki plan. Šinasi je osjetio olakšanje jer misli da je pobijedio Madžita, ali Madžit je napokon odlučio boriti se za svoju ljubav… Njegova odluka potresla je Harbije,a Pelin je shrvana. Madžit je odlučio da neće ustuknuti pred posljedicama svoje odluke.

38. ep. - 19. lipnja
Šinasi je odlučio da će prijeći preko svega i iznova pokušati osvojiti Neriman, a Ruju, koja je zaljubljena u Šinasija, njegova će reakcija posve shrvati. Gđa Fejza više ne može kontrolirati svoju ljutnju prema Neriman. Pelin se oporavlja u bolnici nakon šoka koji joj je priredio Madžit, a njezina obitelj za sve krivi upravo njega i Neriman. Madžit na neočekivan način saznaje za Šinasijevu prošnju.

39. ep. - 20. lipnja
Madžit je otet. Ovaj događaj ostavit će posljedice na sve. Madžit nije mogao shvatiti zašto mu se sve to događa. Saznao je istinu. Jako je razočaran i zabrinut te nastoji riješiti novonastalu situaciju. Za Madžitovu otmicu optužen je Šinasi koji se nedugo prije toga posvađao s njime, što je završilo tučnjavom. Neriman je odlučila da će se unatoč svemu nastaviti boriti za svoju ljubav. Pelin je zbog Madžita preuzela veliku odgovornost, ali stvari se neće odvijati kako je zamislila…

40. ep. - 21. lipnja
Neriman i Madžit opet su zajedno, ali Pelin to nije dobro prihvatila i smišlja opasan plan. Šinasi se ne može pomiriti s time što Neriman sumnja u njega. Madžit i Neriman nastavit će gdje su stali. I dok razmišljaju o zajedničkoj budućnosti, očekuje ih ugodno iznenađenje. Madžit je spreman otići k Nerimaninoj obitelji. Iako je Neriman pomalo suzdržana, prihvatit će ponudu.

41. ep. - 22. lipnja
Dujgu ostane zatečena kada ugleda zaručnički prsten na Madžitovoj ruci te ga priupita ne misli li ga valjda nositi ispred Pelin, na što joj on odgovara da će ga nositi pred svima uključujući i Pelin. Nakon potresnog razgovora s Pelin, Neriman Madžita odlučuje upoznati sa svojim krajem te se Madžit po prvi put u životu vozi javnim prijevozom i jede hranu na ulici. Nakon svega što je doživio, Šinasi je postao pohlepan i počinje donositi nepromišljene odluke. Ozgur, Dujgu, Madžit, Neriman i Fahrije odlaze na izlet na farmu i po prvi puta Dujgu i Ozgur izjavljuju si ljubav. Međutim, mali nesporazum ponovno će izazvati pomutnju između Madžita i Neriman. Neriman je razočarana zbog Pelininih riječi. Madžit se ne može pomiriti s time što mu Neriman nije vjerovala. Madžitu je dosta Pelin i gnjavaže oko problema s tvrtkom.

Epizode serije 'Pitanje časti' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Domi TV.Tagovi