.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Pitanje časti, 14. - 20. svibnja

img placeholder
,
hr_HR

Dramska serija govori o životnoj priči mlade djevojke Neriman iz četvrti Fatih koja je razapeta između tradicije i suvremenosti.

7. ep. - 14. svibnja

Neriman se nalazi na petlji prije bosporskog mosta, ali joj ponovno netko zakuca na vrata i opet se sve pretvara u zbrku. Pelin koja je ugledala Neriman i Madžita je u šoku. Svi se pitaju kako će Madžit reagirati na tu situaciju. U Fatihu je glavna tema i dalje Šahika, ali držanje i odnos gospodina Faiza prema njoj dovest će do povlačenja znatiželjnika. To što se pojavila Neriman, bit će izazov za sve iz Harbije dok će se u Fatihu donositi odluke o budućnosti Neriman i Šenasija.

8. ep. - 15. svibnja

Pelin ostvaruje svoje planove u vezi s Neriman pa u skladu s time biva opijena pobjedom i srećom što je ostvarila cilj. Neriman pak teži poboljšanju svog stanja, ali postavši svjedokom približavanja Ozlem i Šenasija, povrijeđena je mišlju da se uzalud trudila. Šinasi, obuzet bijesom i ljutnjom, na pragu je svijeta koji ga nije zanimao umjesto da ide tragom svojih snova.

9. ep. - 16. svibnja

Šinasi, obuzet bijesom i ljutnjom, ulazi u svijet koji ga prije nije zanimao, umjesto da ide tragom svojih snova. Madžit, koji ne može zatajiti čuđenje izazvano Nerimaninim dolaskom u tvrtku Ardžaoglu, iznimno je zadovoljan tom situacijom iako to pokušava skriti. Odnosi između Neriman i Šinasija pogoršavaju se. Šinasi joj kaže da više nije zaljubljen za nju i oni raskidaju vezu.

10. ep. - 17. svibnja

Odluke koje Šinasija namjerava donijeti u vezi s budućnošću i loš odnos s Neriman odvode ga u neželjenom smjeru. Zehra i Nezahat, koje su saznale ono što je Asli stvarno doživjela, obuzete tugom i razočaranjem ne znaju što učiniti. Dok Šahika razgrće tajni zastor svoje prošlosti, njezinu majku Gulter i oca Faiza pogađa ono što su čuli. Neriman je opetovano dokrajčena nakon telefonskog razgovora sa Šinasijem.

11. ep. - 18. svibnja

Ponovno je nastupilo kaotično razdoblje za Neriman i Šinasija, koji nastoji popraviti njihov odnos, ali mu to ne uspijeva. Pelin, koja provodi teške dane zbog opsesivne ljubavi, izazvala je krizu kod sebe same, ali i kod Madžita. Svi će biti šokirani njezinom odlukom izazvanom ovom krizom. Iako je Šahika zapala u težak položaj zbog sebičnih misli i odluka, nalazi rješenje i uspijeva okrenuti stvari u svoju korist. Dok se Šahika bavi spletkama, hoće li Neriman shvatiti u kakvoj je igri ona upotrebljava kao sredstvo? Šahikine pustolovine pune iznenađenja samo što nisu izišle na vidjelo…

12. ep. - 19. svibnja

Šinasi smatra večernju zabavu dobrim načinom da ponovno započne odnos s Neriman. Međutim, na zabavi se suočava s Madžitom zbog čega večer neće teći onako kako je zamislio. Dok se Neriman trudi da zaboravi večer koju je prije provela s Madžitom, Madžit Neriman stalno podsjeća na sebe. Kako će završiti Madžitova nastojanja - to je ono što sve zanima, no izgleda da Neriman popušta i prepušta se svojim stvarnim osjećajima.

13. ep. - 20. svibnja

Dok Pelin nastoji stišati strasti prije izbijanja oluje, Madžitovo se priznanje čini kao onaj vjetar iz kojeg će se oluja razviti. Ma koliko Neriman ne reagirala na Madžitovo priznanje, ne može ga nikako izbiti iz glave. Ona se s njime ponovno sastaje, a očekuje ju i veliko iznenađenje. Neriman je s jedne strane pritisnuta između ljubavi iz djetinjstva i života koji živi te ljubavi muškarca tipičnog za snove svake mlade djevojke s druge strane. Ona ne govori ništa o njegovu priznanju, ali ga više ne može izbiti iz glave. Za to vrijeme, Pelin svima objavi da su ona i Onur zajedno, što zasmeta Madžita.

Epizode serije 'Pitanje časti' ne propustite pratiti od ponedjeljka do nedjelje na Domi TV.Tagovi