Pitanje časti, 11. - 15. lipnja

Pitanje časti - 5
,
Pitanje časti - 5
hr_HR

Dramska serija govori o životnoj priči mlade djevojke Neriman iz četvrti Fatih koja je razapeta između tradicije i suvremenosti.

32. ep. - 11. lipnja

Madžit pokušava doći do Neriman i reći joj što osjeća, a Pelin slavi svoju osvetu. Šahika je zbog svojih interesa odlučila okrenuti leđa Neriman. Šinasi je opet tužan zbog Neriman i čini se da će ovaj put stvarno naljutiti Ruju... Madžit je uznemiren jer nije uspio izraziti svoje osjećaje. Spreman je učiniti sve kako bi raščistio situaciju. Neriman je tužna i posramljena nakon onog što je priuštila svomu ocu.

33. ep. - 12. lipnja

Šahiku uznemirava turobna atmosfera u kući. Vijest koju je Faiz saznao shrvala ga je i posramila, a Džihan je prisiljen prisjetiti se svoga duga. Madžit naporno radi kako bi se izvukao iz nepovoljne situacije, a Neriman misli da je zbog onog što se dogodilo više nitko ne voli. Ruju je počelo uznemiravati to što je Šinasi stalno s Neriman. Fahrije se pobrine za susret Neriman i Madžita. Hoće li se njih dvoje vratiti na staro?

34. ep. - 13. lipnja

Džihan je uznemiren zbog toga što se Neriman našla s Madžitom, a Šahika se i dalje odbija vratiti kući. G. Faiz izgubio je povjerenje u Neriman i prisiljen je donijeti važnu odluku, koja zabrine gđu Gulter. Neriman ne zna što se dogodilo. I dok pokušava obuzdati svoje osjećaje, nije ni svjesna da su pred njome teški dani. Pelin je strpljiva i tiha, nastoji stalno biti uz Madžita. Aslin se sve više osjeća zatočenom.

35. ep. - 14. lipnja

Madžit se odvažio otići g. Faizu. Međutim, on ga nije dočekao kako je Medžit očekivao pa Neriman u strahu čeka njegov razgovor sa svojim ocem. Emreovi postupci prema Asli razbjesnili su Šinasija, a Ruja ga nastoji smiriti. Neriman je obuzela panika kad je saznala da njezin otac želi da se uda i bježi gđi Gulter. Madžitu je dosta Pelininih igrica pa joj govori da ga ostavi na miru, što je šokira. Iako je Madžitova odluka potresla Pelin, čini se da neće odustati. Šahika će još jednom pomoći Pelin…

36. ep. - 1. lipnja

Madžit je vidio Šinasija i Neriman i izvan sebe je od ljubomore. I Ruja dijeli njegove osjećaje. Uznemirena je i kreće u akciju kako bi sve raščistila. Dujgu je saznala za Pelinin plan i shvatila da je nepravedna prema Ozguru. Nezahat i Asmi odlučili su se vjenčati. I dok Šahika nastoji iskoristiti Dujguino stanje, Neriman čeka veliko iznenađenje… G. Faiz ponovo je vidio Neriman i Madžita zajedno, ali ovaj put ne može skriti svoju srdžbu.

Epizode serije 'Pitanje časti' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Domi TV.

 Tagovi