Pripreme za sudnji dan, 19. - 23. ožujka

Pripreme za sudnji dan
,
hr_HR

U ovoj reality seriji gledatelji će vidjeti istinite priče o ljudima koji se intenzivno pripremaju za smak svijeta.

6. ep. - 19. ožujka

Upoznajemo četvero Amerikanaca koji idu do krajnjih granica kad je riječ o spremnosti. Građevinac Larry Hall gradi luksuzne stanove u starom raketnom silosu. Riley Cook iz Colorada priprema svoju obitelj za život u bunkeru na velikoj nadmorskoj visini. Michael Patrick Douglas uči svoju djecu primitivnim vještinama preživljavanja. Becky Brown polazi školu gađanja snajperom kako bi se pripremila za vladino preuzimanje Salt Lake Cityja.

7. ep. - 20. ožujka

U sedmoj epizodi serije upoznajemo troje Amerikanaca koji se zdušno pripremaju za veliku svjetsku katastrofu. Kalifornijac Doug Huffman planira se povući pod zemlju kad se suočimo s velikom gospodarskom krizom. Ljubitelj hipijevskog života Ed Peden živi u podzemnom atomskom skloništu od 1700 m2. A vitalna Kanađanka Dianne Rogers neprestano sanja noćnu moru za koju vjeruje da je prozor u njezinu budućnost.

8. ep. - 21. ožujka

U osmoj epizodi otkrivamo jedinstvene živote trojice prosječnih Amerikanaca koji su nas pozvali u svoj dom kako bi nam pokazali kako se pripremaju za kraj svijeta kakav poznajemo. Psihijatar iz San Diega Bradford Frank skladišti lijekove nadajući se da će preživjeti pandemiju. Otac i suprug pun ljubavi, Jeremy, (prezime ne otkrivamo po njegovu zahtjevu) predviđa katastrofalnu naftnu krizu i priprema svoj kamionet da vozi na alternativne tvari. Bruce Beach izgradio je bunker od starih školskih autobusa kako bi preživio nuklearni rat.

9. ep. - 22. ožujka

U 9. epizodi upoznajemo troje „preppera“ koji daju sve od sebe kako bi se zaštitili od neizbježnih katastrofa koje će, strahuju oni, promijeniti život kakav poznajemo. John Major preselio je svoju obitelj u ruralni Idaho kako bi preživjeli napad prljavom bombom. Umirovljeni fotoreporter Jack Jobe brine se da solarna baklja ne uništi Zemlju. Spisateljica Janet Spencer priprema se za nuklearni holokaust.

10. ep. - 23. ožujka

U desetoj epizodi istražujemo živote troje jedinstvenih Amerikanaca koji se pripremaju za nesigurnu budućnost. Samohrani otac Barry (prezime ne otkrivamo po njegovu zahtjevu) spreman je pobjeći u tajno podzemno sklonište u svojoj garaži. Steve Pace iz Missourija priprema se za katastrofalni kvar strujne mreže koji će izazvati nuklearna eksplozija na velikim visinama. Mama iz predgrađa Laura Kunzie strahuje od pandemije ptičje gripe.

Reality seriju 'Pripreme za sudnji dan' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV.
 

 Tagovi