.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Partneri

img placeholder
,
hr_HR

PON-PET 11.40

(Partners), 2012., SAD, humoristična serija


Tvorci serije: David Kohan, Max Mutchnick
Izvršni producenti: David Kohan, Max Mutchnick, James Burrows

Glume:
David Krumholtz - Joe
Michael Urie - Louis
Sophie Bush - Ali
Brandon Routh - Wyatt


Doma TV donosi novu zabavnu humorističnu seriju o dugogodišnjim najboljim prijateljima i poslovnim partnerima čije je prisno prijateljstvo stavljeno na kušnju kada se jedan od njih zaruči. Novonastala situacija dovest će ih u brojne urnebesne situacije, a iz svake će izaći s novim saznanjima o vezama i odnosima koji njihove živote čine ljepšima.


Humoristična serija 'Partneri' prati dvojicu mladih muškaraca koji su kao dugogodišnji najbolji prijatelji mnogo toga prošli zajedno, a odnedavno nisu samo bliski prijatelji, već i poslovni partneri. Njihovo će prijateljstvo uskoro morati nadvladati neke nove izazove. Joe (David Krumholtz) je uspješan arhitekt koji u svim svojim odlukama sluša isključivo mozak, a ne srce, što posebice vrijedi za njegov ljubavni život. Njegov prijatelj i poslovni partner Louis (Michael Urie) potpuna je suprotnost – on je vrckavi homoseksualac koji uživa u spontanosti i sklon je izražavanju svojih osjećaja, kao i povremenom pretjerivanju u svemu navedenome. Obojica su pronašli sreću u ljubavi – Joe je  zaručen za Ali (Sophia Bush), prekrasnu i sofisticiranu dizajnericu nakita, a Louis je u vezi s Wyattom (Brandon Routh), veganom i medicinskim bratom koji sve uvjerava da mu treba samo jedno promaknuće da postane liječnik. Nakon što Louis sazna novost o Joeovim „svježim“ zarukama, vrijeme će pokazati može li se njihova poslovna i osobna povezanost prilagoditi dvjema jednako važnim vezama u njihovim životima.


Ova zabavna humoristična serija temelji se na stvarnim iskustvima tvoraca serije, Davida Kohana i Maxa Mutchnicka, a 2013. godine nominirana je za nagradu People's Choice Awards u kategoriji omiljene nove humoristične serije.

O glumcima:

DAVID KRUMHOLTZ
(Joe)

David Krumholtz gledateljima je poznat po raznolikim likovima s velik i malih ekrana. Široj je publici zasigurno najpoznatiji po glavnoj ulozi u kriminalističkoj seriji 'Brojevi'. Osim u toj seriji, glumio je i u serijama kao što su 'Uredništvo', 'Dobra žena', 'Men at Work', 'Završni udarac' i 'Frikovi i šmokljani', između ostalih.
Na velikome ekranu imali smo ga prilike gledati u filmskim uspješnicama kao što su 'Blesavi Božić Harolda i Kumara', '10 razloga zašto te mrzim', 'Superloš', 'Pogodi tko dolazi na večeru', 'I Love You, Man', 'Serenity' i 'Ovo je kraj' sa zvjezdanom glumačkom ekipom koja uključuje Setha Rogena i Jamesa Franca.


MICHAEL URIE
(LOUIS)

Urie je najpoznatiji po ulozi u uspješnoj seriji 'Ružna Betty', nakon koje je dobio ulogu u seriji 'Dobra žena'. Vidjeli smo ga i u serijama 'Younger', 'Moderna obitelj' i 'Workaholics'.
Glumio je i u filmovima 'The Decoy Bride' i 'WTC View', a bavi se i kazališnom glumom, pa tako već godinama nastupa u predstavama na Broadwayju, kao što je 'How to Succeed in Business Without Really Trying' uz Nicka Jonasa i Beaua Bridgesa. Završio je glumu na prestižnom Juliardu.

 


SOPHIA BUSH
(Ali)
Sophia Bush najpoznatija je televizijskoj publici po ulozi Brooke Davis koju je igrala u čak devet sezona popularne serije za mlade 'Tree Hill'. Prvu je ulogu ostvarila u filmu 'Van Wilder' uz Ryana Reynoldsa, nakon čega se pojavila u tri epizode serije 'Reži me'.
Glumila je u serijama 'Zakon i red: Odjel za žrtve', 'Chicago P.D.' i 'Chicago Fire', kao i u filmovima 'John Tucker mora umrijeti', za što je nagrađena na dodjeli nagrada Teen Choice Awards 2007. godine, 'Djevojka sa zimovanja', 'Stay Alive' i 'Autostoper'. Bush se također bavi i humanitarnim radom.


BRANDON ROUTH
(WYATT)

Brandon Routh počeo se baviti glumom već u srednjoj školi, a neke od najranijih uloga ostvario je u serijama 'Will i Grace' i 'Chuck'. Osim toga, glumio je u serijama 'Zaboravljeni slučaj', 'Gilmoreice', 'Chosen', 'The Flash', 'Arrow' i 'Legends of Tomorrow'.
Na velikome ekranu, glumio je u filmovima kao što su 'Superman: Povratak', 'Scott Pilgrim protiv svijeta' uz Michaela Ceru, 'Zach i Miri snimaju pornić' uz Setha Rogena i 'Nezamislivo' sa Samuelom L. Jacksonom.

 

 

 Tagovi