Osumnjičeni, 25. veljače - 1. ožujka

Osumnjičeni, sezona 2 - 2
,
hr_HR

U središtu ove akcijsko – dramske serije je bivši agent CIA-e za kojeg se pretpostavlja da je mrtav.

2. sezona, epizoda 10 - 11 - 25. veljače

Kada FBI usredotoči sve svoje napore na hvatanje „čovjeka u odijelu“, potraga za novom osumnjičenom osobom za Reesea postaje osobna nakon što dozna da je riječ o sestri vojnika kojeg je poznavao.

Finch odlazi na tajni zadatak kao srednjoškolski profesor na zamjeni kako bi zaštitio darovita tinejdžera, a Carterica pokušava spasiti Reesea kojeg je uhitio FBI.

2. sezona, epizoda 12 - 13 - 26. veljače

Carterica igra opasnu igru s FBI-em, a Reese se susreće sa starim i novim neprijateljima. Fusco svim silama tim pokušava spasiti od najnovije osumnjičene osobe: supermodela Karoline Kurkove.

Reesea otima stara znanica koji stoji iza čina kibernetičkog terorizma golemih razmjera. Tim mu mora spasiti život prije nego što bude prekasno.

2. sezona, epizoda 14 - 15 - 27. veljače

Reese i Finch trude se sačuvati svoju anonimnost dok štite tehnološkog milijardera čiji su resursi na razini njihovih.

Reese i Finch nađu se okruženi potencijalnim sumnjivcima nakon što se infiltriraju u otmjeni hotel kako bi spasili život sobarice (Mia Maestro u gostujućoj ulozi).

2. sezona, epizoda 16 - 17 - 28. veljače 

Reese i Finch susreću se s najstrašnijim osumnjičenim dosad (Sarah Shahi) - ekskluzivnom vladinom operativkom koja eliminira terorističke prijetnje prije nego što se dogode.

Nakon što Stroj istodobno izbaci šest brojeva, Reese i Finch kreću u lov na neimenovanog ubojicu tijekom velike oluje.

2. sezona, epizoda 18 - 19 - 1. ožujka

Reese i Finch putuju u Atlantic City kako bi pomogli postarijem kartašu bez digitalnog otiska koji je vjerojatno povezan s mafijom.

Kad Stroj izbaci broj direktorice vrhunske tehnološke tvrtke, ekipa mora otkriti namjerava li ona sabotirati vlastitu tvrtku iznutra.

Napetu seriju 'Osumnjičeni' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u.Tagovi