.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Osumnjičeni, 20. - 24. ožujka

img placeholder
,
hr_HR

Radnja serije smještena je u New York te sadrži sve elemente pravde. U središtu ove akcijsko – dramske serije je bivši agent CIA-e za kojeg se pretpostavlja da je mrtav. Pod lažnim identitetom, John Reese udružuje se s misterioznim, povučenim milijarderom Haroldom Finchom kako bi spriječio nasilne zločine prije nego što se dogode, i to uz pomoć najnovije tehnologije.

3. sez., 7.-8. ep. - 20. ožujka

Kad Stroj izbaci broj hipnoterapeuta, tim otkriva da je on mnogo više od gospodara uma. U međuvremenu Carter prati staretinara čiji je posao povezan sa zločinačkom organizacijom HR.

Rat istražiteljskog tima i HR-a dolazi do usijanja kad Finch od Stroja odjednom dobije 38 brojeva. Otkriva da su svi povezani s nepoznatim igračem koji potiče rat između zločinačke organizacije i ruske mafije. U međuvremenu vidimo u Carteričinoj prošlosti oca njezina sina (u gostujućoj ulozi LAZ ALONSO).

3. sez., 9.-10. ep. - 21. ožujka

Opasnost se povećava kad epski pokušaj privođenja zločinačke organizacije HR pred lice pravde dobije novu dimenziju. A kad Stroj iznenada izbaci Reeseov broj, tim se suočava s najvećom prijetnjom do sada.

Dok tim traži pravdu za jednog od svojih, Finch uviđa da je jedan član tima možda otišao predaleko u pokušaju okončanja rata s HR-om. Kad Stroj izdvoji jednog od ključnih igrača zločinačke organizacije HR, možda je riječ o korumpiranom njujorškom policajcu Patricku Simmonsu. Slijedi okončanje događaja koji se proteže kroz tri epizode.

3. sez., 11.-12. ep. - 22. ožujka

Flashback iz Fincheve mladosti daje nam uvid u nastanak Stroja. Tim dobiva broj čovjeka na samrti, a Reese napušta tim, što je posljedica rata sa zločinačkom organizacijom HR. CAMRYN MANHEIM i SAUL RUBINEK u gostujućim ulogama.

U zaključnom poglavlju šokantnog zimskog trilera veći broj neprijatelja kruži oko tima dok štite čovjeka na samrti čiji se broj pojavio. Trude se držati neprijatelje podalje, ali bez Reesa koji je napustio tim i misiju nakon tragičnog rata s HR-om, jedan član manje mogao bi značiti katastrofalne posljedice za tim.

3. sez., 13.-14. ep. - 23. ožujka

Baš kad Reese pomisli da se izvukao, Stroj ga vraća u igru. Reese se ukrcava na međunarodni let pokušavajući iza sebe ostaviti tim i prošlost, no bijesan shvati da je putovanje namješteno i da Stroj za njega ima drukčije planove.

Reese se pridružuje Finchu u New Yorku, no odvažni bi plan njegovu povratničku misiju mogao pretvoriti u posljednju. Kad tim dobije broj iznimno vještog kradljivca starina, u iznenađujućem obratu ispostavi se da planiraju riskantnu pljačku koja bi ih sve mogla strpati iza rešetaka.

3. sez., 15.-16. ep. - 24. ožujka

Finch na tajnom zadatku u pozivnom centru za hitne slučajeve štiti operatera službe 911, ali uskoro se ispostavi da je prijetnja dalekosežnija nego što je tim mogao pretpostaviti.

Kako je Finch radio prije čovjeka u odijelu? Otkrivamo tajne njegovih operacija prije angažiranja Reesea te šokantne veze sa sadašnjim događajima.

 


 Tagovi