.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Osumnjičeni, 17. - 21. travnja

Osumnjičeni 5. sezona - 7
,
hr_HR

Radnja serije smještena je u New York te sadrži sve elemente pravde. U središtu ove akcijsko – dramske serije je bivši agent CIA-e za kojeg se pretpostavlja da je mrtav. Pod lažnim identitetom, John Reese udružuje se s misterioznim, povučenim milijarderom Haroldom Finchom kako bi spriječio nasilne zločine prije nego što se dogode, i to uz pomoć najnovije tehnologije.

5. sez., 2.-3. ep. - 17. travnja

Stroj ima grešku nakon ponovnog pokretanja te daje Reeseu i Fuscu brojeve desetaka ljudi koji nisu vezani uz kriminal te označava Fincha i Root kao prijetnju na osnovu prijašnjeg nasilnog ponašanja.

Reesova krinka možda bude otkrivena nakon što otkrije da najnoviji broj ima veze s njegovim starim kolegama iz CIA-e.

5. sez., 4.-5. ep. - 18. travnja

Shaw bježi od tamničara, ali tim nije siguran u njezino mentalno stanje kad se počinje ponašati paranoično i nesmotreno.

Reese štiti policijskog analitičara čija istraga softverskoga kvara privlači pozornost Samaritanca. Također, Fuscu prijeti Eliasov saveznik koji želi osvetiti smrt svog prijatelja.

5. sez., 6.-7. ep. - 19. travnja

Stroj šalje Reesea i Fincha na vjenčanje da zaštite brojeve prije braka. Također, Fusco postaje ljut što mu tim taji stvari i odlučuje istražiti niz nestanaka.

Root odlazi na tajni zadatak na radiopostaju da zaštiti voditelja emisije o zavjerama koji je možda naišao na podatke koje netko želi zaštititi. Također, Samaritančevi agenti pokušavaju uvjeriti članicu tima da su njihovi ciljevi plemeniti.

5. sez., 8.-9. ep. - 20. travnja

Reese i Finch zarobljeni su u bolnici koja je postala izvorište smrtonosnog virusa. Također, novi agent Samaritanca premišlja se, a Shaw se i dalje muči sa stvarnošću.

Vraća se misteriozni kriminalac poznat kao Glas i zarobio je Reesea i Fusca u postaji s nekoliko naoružanih članova bande i njihovim brojem. Također, Root dolazi do šokantnog otkrića.

5. sez., 10.-11. ep. - 21. travnja

Finchev broj pojavljuje se kad je zbog smrtonosne pogreške njegov identitet razotkriven, što pokreće niz eskalirajućih sukoba sa Samaritančevim agentima u 100. epizodi.

Tim mora razotkriti zavjeru i biti korak ispred Tajne službe kad predsjednik SAD-a (gostujuća uloga JOEL HABERLI) postane novi broj. Također, Finch se odvaja od tima i razmišlja o drastičnim koracima protiv Samaritanca.


 

 

 Tagovi