novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Ostati živ, 24. - 25. veljače

img placeholder
,
hr_HR

Mlada Riječanka, Romina Stellini, živi je dokaz da intuiciji treba vjerovati. Jednog vjetrovitog nedjeljnog popodneva Romini je intuicija govorila da nije trenutak za prkošenje gravitaciji.

7. ep. - 24. veljače

Kada je 17-godišnjem Milanu Boci toga dana dosadila škola, nije izabrao odlazak u kafić, već je markiranje iskoristio kao priliku da se s prijateljem zabavi u obližnjem kamenolomu. Šetnja i pregledavanje praznog kamenoloma nisu ga zadovoljili, pa je Milan jedva dočekao priliku da se ''zabavi'' vožnjom dizalice. No dizalicom, koja se nalazi na rubu ponora, treba znati upravljati i Milan ubrzo plaća danak svojoj nepromišljenosti, te zajedno s njom pada u dubinu od 35 metara. S takve visine, i pad u vodu je smrtonosan, no Milan čudom preživljava. Hitna pomoć, vatrogasci, policija i Milanovi roditelji odmah su se našli na licu mjesta i uslijedilo je dramatično spašavanje, a tek je trebalo vidjeti o kakvim se ozljedama radi...

8. ep. - 25. veljače

Vukovarac Zoran Jurković preživio je udar groma. Vjerojatnost da će čovjeka pogoditi grom je 1:400 000, a preživljava iznimno mali postotak unesrećenih. Zorana je grom najvjerojatnije udario u glavu i izašao kroz penis. Kod udara groma većina unesrećenih umire od zastoja srca ili oštećenja srčanog mišića. Slučaj 32-godišnjeg Zorana tim je nevjerojatniji, jer opekline na njegovom tijelu pokazuju da mu je grom prešao cijelom lijevom stranom prsa, ali srce se nekim čudom ipak nije našlo u strujnom krugu. Zoran je prije nešto više od dvije godine preživio i operaciju zloćudnog tumora.

Emisiju 'Ostati živ' ne propustite pratiti subotom i nedjeljom u večernjem terminu na Domi TV!

 Tagovi