.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Harvey Toons

img placeholder
,
hr_HR

Harvey Toons na male ekrane vraćaju klasiku animiranog svijeta: legendarne, bezvremene likove, koji od svog rođenja 1950-ih i 60-ih žive jednako intenzivno osvajajući srca svake nadolazeće generacije.

LIKOVI:

Casper – prijatelj duh
Od najranijih dana, dok je još bio Paramountova animirana zvijezda, Casper je radije bio prijatelj ljudima i nije ih volio plašiti. Topao i susretljiv duh Casper svoje nadnaravne moći koristi da bi pomogao ljudima. Caspera vole djeca i odrasli diljem svijeta.

Beba Huey
Jednostavno ga morate voljeti. On je super snažan, neuništiv – jedini golemi superheroj u pelenama. Neiskvaren i naivan često upada u nevolje iz kojih se izvlači zahvaljujući činjenici da je pravi junak.

Mala Audrey
Ova mlada gospođica ponekad se ne ponaša kako bi trebala. Ima jako živahnu maštu, dosjetljiva je i pravi mamac za probleme. Brzog jezika i glave pune ideja mala je Audrey prava slatkica.

Herman & Katnip
Nema sumnje da su ova dva lika inspirirala brojne autore crtića u kojima je glavna tema ljubav mačke i miša. Ili to nije ljubav? Drski i smioni miš Herman (kojem se povremeno priključuje i vraća Buzzy) uvijek uspije nadmudriti mačka Katnipa.

Richie Rich
Richie Rich je svima dragi mali bogataš. Živi u svijetu prepunom avantura i zabave. Bilo da se igra u vlastitom zabavnom parku ili broji svoje ogromno bogatstvo, Richi je uvijek drag i dobar momak spreman pružiti pomoć u svakom trenutku.

Wendy
Wendy, dobru malu čarobnicu, često viđamo u Začaranoj šumi kako štiti njene četveronožne stanovnike. Zbog svoje crvene oprave lako ju je spaziti na nebu kako na svojoj metli leti u pomoć. A kada joj se pridruže tri tetke Gert, Gabby i Franny, neće im biti premca!

Mala Dot (Točkica)
Točkicin život ne vrti se oko lutaka ili igračaka, pa čak niti dječaka, već oko točaka. Posvuda ih vidi – od zvijezdica na nebu do kamenja na tlu – i naprosto ih obožava!

 Tagovi