Gledatelji će moći vidjeti kako se hrpa starog lima može pretvoriti u nevjerojatno dobro sređene automobile.

Svaka epizoda zanimljive dokumentarne serije 'Dragulji na kotačima' donosi nevjerojatne obnove vozila i licitacije s visokim ulozima. Od kabrioleta Chevy Bel Air iz 1957. godine do Shelbyja Mustanga GT iz 1967. godine, Charles Handler pretvara hrpe smeća u sređene automobile. Širom Louisiane, u stalnoj je potrazi za starim automobilima koje nitko ne želi. Zalazi čak i u šumske predjele i u riječni rukavac, ulaže vlastiti novac u popravke i obnovu automobila, a onda ih prodaje onom tko ponudi najveći iznos. Automobile katkad proda i za 50 tisuća dolara tako da može dobro zaraditi.




U svakome nastavku koji se odvija u New Orleansu gledat ćemo nevjerojatne obnove vozila i dražbe s visokim ulozima gdje je sve na kocki. U prvoj epizodi Charles i Trey u New Orleansu nailaze na rijetki Dodge Demon iz 1972. Nakon što ga dobivaju za 2500 dolara, imaju samo jedan tjedan da ga pretvore u vrhunsku makinu iz 1970-ih. Ne samo da se Charles suočava s rokom koji se munjevito približava i rđom koja je nagrizla automobil nego ga je i jedan kolekcionar angažirao da mu pronađe novog ljepotana koji će upotpuniti njegovu zbirku. U drugoj epizodi nevjerojatne reality dokumentarne serije Charles i Trey duboko u močvari nailaze na Chevrolet Camaro Z28 iz 1970. koji vapi za restauriranjem. Ako Charles potvrdi autentičnost i popravi ovaj nekoć popularni automobil, dobro će zaraditi. Nakon što dobiju novog člana tima koji se želi dokazati, Charles u utrci s vremenom pokušava pretvoriti krntiju u klasik koji bi vrijedilo prodati na aukciji.

Nevjerojatne avanture restauratora vozila ne propustite pratiti u dokumentarnoj seriji 'Dragulji na kotačima' subotom  na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju