Druga sezona napete serije na Doma TV-u!

Doma TV donosi drugu sezonu američke serije o timu genijalaca na čelu s ekscentričnim Walterom O'Brienom (Elyes Gabel) koji rješavaju različite prijetnje globalnoj sigurnosti. Druga sezona gledateljima će donijeti nove, još zanimljivije slučajeve, pa će tako tim Škorpion sprječavati nuklearnu katastrofu, tragati za hakerom je naumio dovesti globalnu ekonomiju do ruba kolapsa, a jedan od slučajeva uključivat će i potragu za srpskim ratnim zločincem!



'Škorpion' je dinamična serija ispunjena akcijom i nadahnuta stvarnim događajima, koja prati tim društveno neprilagođenih genijalaca na čelu s jednako genijalnim, ali i pomalo ekscentričnim Walterom O'Brienom (Elyes Gabel), kojemu je glavna zadaća braniti čovječanstvo od opasnih prijetnji modernoga doba. One često uključuju visokotehnološke i hakerske napade, otmice, preprodaju nuklearnog oružja i droge, a Škorpioni su svakim slučajem sve bolje naoružani znanjem i vještinama koji ih čine pravim herojima modernoga doba. Osim Waltera, u timu su još i bihevioristički stručnjak Toby Curtis (Eddie Kaye Thomas), vrhunska mehaničarka Happy Quinn (Jadyn Wong) i statističarski guru Sylvester Dodd (Ari Stidham). Tu je i federalni agent Cabe Gall (Robert Patrick) kojega Škorpioni svakim slučajem iznova zadive svojim vještinama, kao i Paige Dineen (Katharine McPhee) koja im služi kao svojevrsna posrednica između njih i ostatka svijeta, budući da ih vanjski život nerijetko zbunjuje. Ovi netipični genijalci tako su napokon pronašli savršeni posao i mjesto gdje mogu primijeniti svoju nadprosječnu snagu uma na rješavanju nacionalnih kriza, a istovremeno si međusobno pomagati uklopiti se u društvo.



Druga sezona donosi nove, još napetije i akcijom ispunjene slučajeve. Tim Škorpion tako će više puta u sezoni spriječiti nuklearnu katastrofu, a svojim zavidnim sposobnostima spasit će globalnu ekonomiju od propasti. Na sam Badnjak spašavat će cijeli grad od moguće katastrofe, a jedan od slučajeva uključivat će i potragu za srpskim ratnim zločincem!

Više o seriji i glumcima pročitajte na linku - ŠKORPION

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju