Hoće li skupina 'ambicioznih' studenata uspjeti sačuvati ugled možda najgore obrazovne ustanove na svijetu?

 'Klub otpisanih' prikazuje svakodnevnicu skupine ne suviše ambicioznih studenata na koledžu Greendale, koja je sve samo ne dosadna. Ekipu predvodi naočiti propali odvjetnik Jeff Winger (Joel McHale), a ostali članovi društva uključuju razvedenu Shirley (Yvette Nicole Brown), zaljubljenika u fantaziju i filmove Abeda (Danny Pudi), aktivisticu Brittu (Gillian Jacobs) i štrebericu Annie (Alison Brie).

U šestoj sezoni Jeff i Frankie (Paget Brewster) pokušavaju odvući Deana Peltona (Jim Rash) iz skupog svijeta virtualne stvarnosti. Pelton angažira administrativnu konzultanticu Francescu “Frankie” Dart da sredi stanje u Greendaleu. Konkurentski koledž napada Greendale zato što je omogućeno psu da diplomira, pa je ekipa podijeljena zbog mišljenja kako zaustaviti takav napad. Zlonamjerni haker iz osvete počinje objavljivati osobne podatke profesora i učenika.

Kad iznenadna prosidba na nastavi prava najavi vjenčanje u Greendaleu, Jeff slučajno otkriva neočekivanu vrstu povezanosti mladenke i mladoženje. Kao i dosad, ekipa s Greendalea ni u šestoj sezoni neće razočarati i u svakom nastavku gledateljima će donijeti novu rundu originalnog humora.



Šestu sezonu humoristične serije 'Klub otpisanih' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Domi TV. 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju