Pratite napetu kriminalističku seriju 'Longmire', o šerifu s velikom strašću prema pravdi koji pokušava preokrenuti svoj život, od 1. veljače na Doma TV-u!

Doma TV donosi kriminalističku seriju o šerifu iz Wyominga koji usmjerava svu svoju energiju na ponovnu izgradnju vlastita života i karijere nakon smrti svoje supruge. On je čovjek u potrazi za srećom koji skriva bol iza vanjštine i sarkastičnog humora, a istovremeno rješava zamršene slučajeve u fiktivnom okrugu Absaroka.

Walt Longmire (Robert Taylor) je karizmatični, nepokolebljivi i uvijek smireni šerif okruga Absaroka u Wyomingu. Poznat je po svojim manirama, snazi i staromodnom pristupu. Zbog svoje predanosti zakonu i strasti prema mjestu u kojem živi, pravi je čovjek od zakona. Longmire je postao udovac prije samo godinu dana i psihički se oporavlja skrivajući svoju bol iza hrabrog lica i sarkastičnoga humora. Budući da njegova kći Cady (Cassidy Freeman) shvaća da se još uvijek teško nosi sa smrću svoje supruge, Longmire uz njezinu pomoć uviđa kako je stiglo vrijeme da preokrene svoj život. Uz pomoć svoje nove zamjenice Vic (Katee Sackhoff) ponovno oživljava svoju ljubav prema poslu te se odlučuje još jedanput kandidirati za šerifa.


Serija se temelji na kriminalističkim bestselerima pisca Craiga Johnsona.

Više o seriji i glumcima pročitajte na linku - Longmire
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju