.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Ninja ratnici, 9. - 13. listopada

img placeholder
,
hr_HR

'Ninja ratnici' je japanski sportsko-zabavni program koji uključuje uzbudljiva natjecanja i zanimljive igre prepune adrenalina.

75. ep. - 9. listopada

Na posljednjem turniru, nindža ratnik Makato Nagano, šokirao je svijet postignuvši nemoguće: postao je drugi čovjek u povijesti turnira koji je prošao sve četiri razine i zaradio naslov nindža ratnika. Nakon Naganova uspjeha, cijeli je poligon promijenjen i zbog iznimno teških zapreka, ova je razina postala razinom najvećeg neuspjeha dosad. U ovoj posebnoj epizodi vidjet ćemo kakve brutalne zapreke čekaju nove natjecatelje. Vidjet ćete i ekskluzivne intervjue s nekim zvijezdama turnira, kao i nikad viđene snimke gradnje nevjerojatno teškog novog poligona.

76. ep. - 10. listopada

Na posljednjem turniru nijedan od sto natjecatelja nije izdržao tako teške zapreke. Ovoga puta američke nindže dolaze se igrati. Pobjednik turnira američkih nindža, Colin Bell, i viceprvak Brett Sims, dolaze na povijesni susret. Odabrani su da pređu pola svijeta i pridruže se najboljim natjecateljima. Colin i Brett morat će dati sve od sebe jer ovaj je poligon najteži dosad. Natjecatelji će se suočiti s potpuno novim razinama punim nemilosrdnih zapreka osmišljenih kako bi srušile i najiskusnije natjecatelje. Na prvoj razini sudionici imaju samo 115 sekunda da prođu nezamislivo težak izazov.

77. ep. - 11. listopada

Sto neustrašivih natjecatelja okupilo se kako bi se suočili s najtežim poligonom, a ovog su puta među njima zvijezde turnira američkih nindža. Natjecatelje čekaju najteže zapreke, a među njima su i američke nindže. Stotine gledatelja pratilo je taj turnir, a student Colin Bell došao je do vrha. Danas će morati testirati svoju fizičku spremu u borbi protiv zvijezda nindža ratnika. Suočit će se s najtežim zaprekama dosad. Posljednji put je njih 40, uključujući viceprvaka Bretta Simsa, došlo do prve razine. Nažalost, za njih je bila preteška i nitko nije uspio doći do kraja.

78. ep. - 12. listopada

Na pretprošlom turniru Makoto Nagano ušao je u povijest kao drugi osvajač turnira nindža ratnika. Nakon te pobjede, čitav je poligon redizajniran te su dodane nove, još teže zapreke, a natjecatelji su platili cijenu. Samo je jedan, vatrogasac Yasushi Yamada, imao dovoljno snage da dođe do cilja i nastavi na drugoj razini.


79. ep. - 13. listopada

Planina Midoriyama opet je promijenjena, a sto žena suočit će se s najtežim testom ravnoteže i brzine. Nakon tri uzastopne pobjede Ayako Miyake, osmišljen je novi, još teži poligon. Put do Midoriyame nije lagan, a prije početka, zavirit ćemo iza kulisa i vidjeti kako su natjecateljice došle ovamo. Vidjet ćete preliminarne krugove na kojima su izabrane potencijalne prvakinje. Upoznat ćete četiri dame koje su obučavale muške zvijezde turnira.


'Ninja ratnike' pratite od ponedjeljka do nedjelje u popodnevnom terminu na Domi TV!Tagovi