Ninja ratnici, 6. - 10. kolovoza

ninja ratnici
,
hr_HR

'Ninja ratnici' je japanski sportsko-zabavni program koji uključuje uzbudljiva natjecanja i zanimljive igre prepune adrenalina.

56. ep. - 6. kolovoza

Danas počinje još jedan turnir ninja ratnica i sto novih natjecateljica stiglo je na početak, željnih konačne pobjede. Na prvoj razini imat će 85 sekunda da prijeđu osam zapreka uključujući novu raketu, a na drugoj razini preživjelima će trebati brzina i nada da će je uspjeti prijeći u 40 sekunda. One koje uspiju idu na treću razinu na kojoj će imati samo 90 sekunda da prijeđu teške zapreke. A na posljednjoj razini imat će 35 sekunda da se popnu na toranj koji se vidi u daljini.

57. ep. - 7. kolovoza

Još 40 natjecateljica došlo je svladati prvu razinu. Za njih 32 bit će to preveliki zalogaj. No nevjerojatnih, strastvenih i borbenih osam sportašica dat će sve od sebe i prijeći prvu razinu.

58. ep. - 8. kolovoza

Posljednjih 20 natjecateljica pokušat će prijeći prvu razinu. Na prošlim turnirima, superskok bio je preteška zapreka za sve. No danas nijedna neće pasti na tome i 11 hrabrih natjecateljica doći će do izazova druge razine.

59. ep. - 9. kolovoza

Danas će se jedanaest natjecateljica suočiti s trećom razinom na kojoj imaju samo 90 sekunda da svladaju supertrezor, zloglasno brdo domina i viseći most. One koje uspiju u tome idu na posljednju razinu na kojoj će pokušati osvojiti toranj koji se nazire u daljini.

60. ep. - 10. kolovoza

Prošla je epizoda obilježila prvi turnir u povijesti, no unatoč velikim talentima, nijedan natjecatelj nije uspio doći do kraja. Da bismo održali napetost, preselili smo poligon u podnožje planine Midoriyame. Zapreke su i dalje nevjerojatno teške, a sto novih natjecatelja okupilo se u nadi da će savladati taj teški poligon.
Da bi u tome uspjeli, natjecatelji prvo moraju preživjeti prvu razinu na kojoj će u samo 60 sekunda morati dokazati svoju snagu i brzinu. Oni koji uspiju u tome, imat će 50 sekunda da prođu labirint na drugoj razini koja uključuje pomične daske, čekiće koji se ljuljaju i teške zidove.
Na trećoj razini preživjeli će se suočiti s metalnom džunglom čeličnih klopki. A svaka je zapreka osmišljena tako da testira izdržljivost gornjeg dijela tijela u ekstremnim uvjetima. A na posljednjoj razini najbolji će imati samo 30 sekunda da se popnu na metalni toranj koji se izdiže iznad svih ostalih zapreka.

Seriju 'Ninja ratnici' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Domi TV.Tagovi