Ninja ratnici, 5.; 11. kolovoza

ninja ratnici
,
ninja ratnici
hr_HR

'Ninja ratnici' je japanski sportsko-zabavni program koji uključuje uzbudljiva natjecanja i zanimljive igre prepune adrenalina.

1. sezona, epizoda 43 - 44 - 5. kolovoza

Danas počinje još jedan turnir nindža ratnika za sto novih natjecatelja. Na prvoj razini sudionici imat će 75 sekunda da prijeđu fizički zahtjevnu razinu. Na drugoj razini imat će samo 50 sekunda da prežive složeni labirint prijetećih čekića, pokretnih traka i teških zidova. One koje prođu to, imat će 30 sekunda da se popnu na strašnu metalnu planinu.

 Sto natjecatelja stiglo je u podnožje planine. Iako će većina pasti, trojica će preživjeti zahvaljujući svojoj snazi volje. Pridružit će im se majstori borilačkih vještina Shane Kosugi i Kane Kosugi. Na drugoj razini suočit će se s još težim zaprekama.

1. sezona, epizoda 45 - 11. kolovoza

Sto natjecatelja spremno je za prvu razinu, no rezultati nisu baš bajni. Iako je većina nije uspjela prijeći, pet natjecatelja uspjelo je izboriti drugu razinu. Čekaju ih još teže zapreke koje moraju prijeći u samo 50 sekunda pa preživjeli moraju dati sve od sebe. Oni najhrabriji i najspremniji doći će do treće razine gdje ih čekaju još veći izazovi.

Seriju 'Ninja ratnici' pratite ponedjeljkom i nedjeljom na Doma TV-u!Tagovi