.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Ninja ratnici, 4. ožujka

img placeholder
,
hr_HR

'Ninja ratnici' je japanski sportsko-zabavni program koji uključuje uzbudljiva natjecanja i zanimljive igre prepune adrenalina.

59. - 60. ep. - 4. ožujka

Danas će se jedanaest natjecateljica suočiti s trećom razinom na kojoj imaju samo 90 sekunda da svladaju supertrezor, zloglasno brdo domina i viseći most. One koje uspiju u tome idu na posljednju razinu na kojoj će pokušati osvojiti toranj koji se nazire u daljini.

Prošla je epizoda obilježila prvi turnir u povijesti, no unatoč velikim talentima, nijedan natjecatelj nije uspio doći do kraja. Da bismo održali napetost, preselili smo poligon u podnožje planine Midoriyame. Zapreke su i dalje nevjerojatno teške, a sto novih natjecatelja okupilo se u nadi da će savladati taj teški poligon.

Da bi u tome uspjeli, natjecatelji prvo moraju preživjeti prvu razinu na kojoj će u samo 60 sekunda morati dokazati svoju snagu i brzinu. Oni koji uspiju u tome, imat će 50 sekunda da prođu labirint na drugoj razini koja uključuje pomične daske, čekiće koji se ljuljaju i teške zidove.
Na trećoj razini preživjeli će se suočiti s metalnom džunglom čeličnih klopki. A svaka je zapreka osmišljena tako da testira izdržljivost gornjeg dijela tijela u ekstremnim uvjetima. A na posljednjoj razini najbolji će imati samo 30 sekunda da se popnu na metalni toranj koji se izdiže iznad svih ostalih zapreka.
 

Seriju 'Ninja ratnici' pratite od ponedjeljka do nedjelje na Domi TV!Tagovi