.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Ninja ratnici, 25. - 29. rujna

img placeholder
,
hr_HR

'Ninja ratnici' je japanski sportsko-zabavni program koji uključuje uzbudljiva natjecanja i zanimljive igre prepune adrenalina.

59. ep. - 25. rujna

Danas će se jedanaest natjecateljica suočiti s trećom razinom na kojoj imaju samo 90 sekunda da svladaju supertrezor, zloglasno brdo domina i viseći most. One koje uspiju u tome idu na posljednju razinu na kojoj će pokušati osvojiti toranj koji se nazire u daljini.

60. ep. - 25. rujna

Prošla je epizoda obilježila prvi turnir u povijesti, no unatoč velikim talentima, nijedan natjecatelj nije uspio doći do kraja. Da bismo održali napetost, preselili smo poligon u podnožje planine Midoriyame. Zapreke su i dalje nevjerojatno teške, a sto novih natjecatelja okupilo se u nadi da će savladati taj teški poligon. Da bi u tome uspjeli, natjecatelji prvo moraju preživjeti prvu razinu na kojoj će u samo 60 sekunda morati dokazati svoju snagu i brzinu. Oni koji uspiju u tome, imat će 50 sekunda da prođu labirint na drugoj razini koja uključuje pomične daske, čekiće koji se ljuljaju i teške zidove.
Na trećoj razini preživjeli će se suočiti s metalnom džunglom čeličnih klopki. A svaka je zapreka osmišljena tako da testira izdržljivost gornjeg dijela tijela u ekstremnim uvjetima. A na posljednjoj razini najbolji će imati samo 30 sekunda da se popnu na metalni toranj koji se izdiže iznad svih ostalih zapreka.

61. ep. - 26. rujna

U prošloj se epizodi okupilo sto natjecatelja koji su odlučili osvojiti novi poligon na planini Midoriyami. Unatoč mnogim propalim pokušajima, 34 sjajna sportaša skupili su snage za dalje. Prvi od preživjelih dolazi na drugu razinu. Unatoč mnogim propalim pokušajima, dva su se nevjerojatna sportaša dokazala i uspjela doći do kraja. Prvi je radnik na benzinskoj pumpi Shingo Yamamoto bio sjajan dok ga jedna zapreka nije usporila, ali ne dovoljno da ne bi uspio doći do pobjede!
Potom, građevinski radnik Eiichi Miura svojom je snagom i ravnotežom uspio rasturiti sve zapreke. Preostali natjecatelji kreću na drugu razinu, no koji će od njih uspjeti nastaviti dalje? Nakon toga, slijedi teška treća razina.

62. ep. - 26. rujna

Prošli su se put 34 natjecatelja koji su prešli prvu razinu suočili s drugom. Teške zapreke stajale su mnoge natjecatelje daljnjeg nastupa. No unatoč malim šansama, devet nevjerojatnih natjecatelja došlo je do treće razine. Prvi koji je došao do treće razine je Shigeyuki Nakamura. Činilo se da će doći do kraja, no onda je otklizao sa završne platforme i završio u vodi.
Potom, olimpijski gimnastičar Hikaru Tanaka projurio je kroz sve zapreke, no za razliku od svog prethodnika, uspio je trijumfirati na kraju.

63. ep. - 27. rujna

Na posljednjem turniru, sto se natjecatelja borilo s nemilosrdnim preprekama raspoređenim po četiri razine. Iako su dvojica došla do posljednje razine, nijedan nije uspio doći do kraja.
No danas počinje još jedan turnir nindža ratnika i sto novih natjecatelja skupilo se u podnožju planine Midoriyame. Svima je cilj popeti se na metalnu planinu, no čeka ih daleki put.
Natjecatelji počinju na potpuno redizajniranoj prvoj razini. Nove zapreke poput kotrljajućih debla i užadi blokiraju put do cilja.
Na drugoj razini, natjecatelji imaju samo 50 sekunda da prođu kroz opasni labirint maljeva, pokretnih staza i teških zidova.
Oni najbolji dolaze do treće razine i suočit će se s još težim zaprekama. Na posljednjoj razini, oni preživjeli imaju samo 30 sekunda da se popnu na uže dugačko 15 metara kako bi došli do vrha tornja koji se uzdiže nad svim ostalim razinama.

64. ep. - 27. rujna

U posljednjoj epizodi sto je natjecatelja istestiralo svoje vještine na novoj prvoj razini. I unatoč mnogim talentima, nove zapreke poput kotrljajućih debla i užadi bile su preteške za 87 natjecatelja.
No 13 odlučnih natjecatelja preživjelo je strašno tešku razinu i suočit će se s drugom. Ondje će imati 50 sekunda da prođu teške zidove i maljeve koji se ljuljaju.
Oni koji prežive zapreke idu na treću razinu gdje ih čekaju sve teži zadaci koji će istestirati izdržljivost gornjeg dijela tijela.
Na posljednjoj razini, preostali natjecatelji imat će samo 30 sekunda da se popnu na uže dugačko 15 metara do vrha goleme metalne planine.

65. ep. - 28. rujna

Vidjeli smo kako 87 natjecatelja gubi natjecanje na prvoj razini. Zatim je njih još sedam zapelo na drugoj. Unatoč malim šansama, šestorica natjecatelja preživjeli su prve dvije razine i dospjeli do treće. Zasad su dvojica otišla dalje, no samo je jedan čovjek, Katsumi Yamada, ostao jak do kraja i došao do posljednje razine. Posljednja četvorica kreću na treću razinu i pitanje je hoće li itko doći do kraja i pridružiti se Yamadi u usponu na vrh.

66. ep. - 28. rujna

Na posljednjem turniru sto je natjecatelja krenulo u osvajanje najtežih zapreka na svijetu, no nijedan od njih nije uspio u tome. Danas počinje još jedan turnir i sto novih sportaša pokazat će svoje vještine s ciljem da prežive četiri razine i osvoje naslov nindža ratnika.
Putovanje do vrha počinje na prvoj razini gdje natjecatelji imaju samo 60 sekunda da prođu teške zapreke. Na drugoj razini imaju 50 sekunda da prođu opasni labirint, pomične trake i teške zidove. Oni najbolji koji prežive nastavit će na trećoj, potpuno redizajniranoj razini, gdje će se suočiti s novim zaprekama i neočekivanim opasnostima. A na posljednjoj razini, preživjeli imaju samo 30 sekunda da se popnu po užetu dugačkom 15 metara i dosegnu vrh tornja.

67. ep. - 29. rujna

Posljednji put sto je natjecatelja stiglo do planine Midoriyame kako bi se borili s teškim zaprekama prve razine. Motiviranost je urodila odličnim rezultatima i 37 je natjecatelja stiglo do druge razine, najviše dosad. Sad će se ti sportaši suočiti sa strašnim labirintom na drugoj razini na kojoj će imati samo 50 sekunda. Oni koji prežive nastavit će na trećoj, potpuno redizajniranoj razini, na kojoj ih čekaju još okrutniji izazovi. Na posljednjoj razini, preostali natjecatelji imat će samo 30 sekunda da se popnu po užetu dugačkom 15 metara i dosegnu vrh tornja.

'Ninja ratnike' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Domi TV!
 Tagovi