Ninja ratnici, 20. - 26. svibnja

ninja ratnici
,
ninja ratnici
hr_HR

'Ninja ratnici' je japanski sportsko-zabavni program koji uključuje uzbudljiva natjecanja i zanimljive igre prepune adrenalina.

Epizoda 102 - 20. svibnja

60 natjecateljica suočile su se s potpuno novim poligonom. Četiri su se žene borile istovremeno jedna protiv druge. Utrkivale su se s vremenom i borile jedna protiv druge, pokušale doći do crvenih zastavica koje su ih čekale na ciljnoj liniji. Samo 12 njih uspjelo je preživjeti. Danas će se preostalih 40 suočiti s teškim poligonom i boriti se za konačnu pobjedu. Među najboljima danas je Amerikanka, Playboyeva zečica Sarah Jean Underwood.

Epizoda 103 - 21. svibnja

Prošli je put stotinu žena pokušalo svladati prvu razinu, a borile su se četiri po četiri istovremeno. Međutim, samo je njih 26 uspjelo doći do kraja. Još njih devet uspjelo je zaraditi mjesto u drugom krugu, a preostalih 36 imat će priliku suočiti se s drugom razinom. Među njima je Playboyeva zečica Sarah Jean Underwood. Međutim, druga razina nikad nije bila teža.

Epizoda 104 - 22. svibnja

Prošli se put 30 natjecateljica suočilo s teškom drugom razinom. Zapravo, samo je jedna nevjerojatna profesionalna sportašica Sachiyo Yamada uspjela doći do ciljne linije. Ostalo je samo pet natjecateljica koje će se suočiti s drugom razinom na kojoj ih čekaju testovi brzine i ravnoteže.

Epizoda 1 - 23. svibnja

U Zemlji Izlazećeg Sunca stotinu odlučnih sportaša prihvatilo je izazov postati ninja ratnicima. Tijekom natjecanja podijeljenog u četiri ekstremne razine natjecatelji se suočavaju s ultimativnim testom snage i volje u želji da postanu prvacima. Mnogi su pozvani, no rijetki su odabrani. Sada saznajmo tko je dovoljno snažan da postane idući ninja ratnik!
Na prvoj razini natjecatelji imaju samo 77 sekunda da prijeđu zahtjevne zapreke unutar staze. Na drugoj razini natjecatelji imaju 80 sekunda da prođu opasan labirint lanaca, pokretnih traka i zidova. Na redizajniranoj trećoj razini elita koja dogura dovde suočit će se s još opasnijim zaprekama. Na završnoj razini preživjeli će imati samo 30 sekunda da se popnu na toranj koji se uzdiže iznad svih staza.

Epizoda 2 - 24. svibnja

Prethodni put za prvu razinu prijavilo se 50 kandidata, no samo je troje preživjelo. Prvi od njih bio je Kinnikun Nakayama. Činilo se da je komičar zaglavio na iskrivljenom zidu, no uspio se probiti i završiti u posljednjoj sekundi. Zatim je prvak u 'Monster Boxu' Naoki Iketani prešao stazu bez pogreške. I na koncu, Daisuke Nakata, olimpijski natjecatelj u trampolinu, prevrnuo se na zidu, no uspio je prijeći stazu prije isteka vremena. Dok se ova tri vješta sportaša pripremaju za suočavanje s idućim izazovom, još 50 nadobudnih kandidata okuplja se da okuša sreću na prvoj razini.

Epizoda 3 - 25. svibnja

Prethodni put završili smo prvu razinu i od 100 strastvenih natjecatelja njih 93 nisu prošla stazu. No unatoč lošim izgledima mala skupina elitnih izazivača napredovala je do druge razine. Sada imaju 80 sekunda da završe drugu razinu natjecanja. Svi kandidati koji budu imali dovoljno snage i hrabrosti da prežive prijeći će na redizajniranu treću razinu. Na završnoj razini preostali natjecatelji imat će 30 sekunda da se popnu na toranj koji se uzdiže iznad ostalih staza.

Epizoda 4 - 26. svibnja

Vidjeli smo kako je Kazuhiko Akiyama, jedini čovjek koji je uspio prijeći sve četiri razine, imao problema na iskrivljenom zidu. Nakon njega na stazu izlaze novi natjecatelji. Čini se da imaju poteškoća sa skokom na mrežu. Okrutna zapreka eliminirala ih je jednog po jednog. Nakon što su eliminirana prva petnaestorica, hoće li itko uspjeti završiti prvu razinu?

Seriju 'Ninja ratnici' pratite od ponedjeljka do nedjelje u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi