.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Ninja ratnici, 18. - 22. lipnja

Ninja ratnici
,
hr_HR

'Ninja ratnici' je japanski sportsko-zabavni program koji uključuje uzbudljiva natjecanja i zanimljive igre prepune adrenalina.

21. ep. - 18. lipnja
Četrdeset snažnih natjecatelja borilo se za pobjedu na planini Midoriyami, a najboljih devet uspjelo je u svojem naumu te prelazi na drugu razinu. Vidjet ćemo novaka Terukazua Ishikawu koji završava razinu s impresivnim rezultatom: 21,6 sekunda prije kraja. Nakon njega slijede olimpijci Paull Hamm i Yordan Yovchev koji daju sve od sebe i prolaze dalje. Zatim prvak u plivanju Kosuke Yamaguchi prelazi razinu bez greške i završava je nevjerojatnih 24,6 sekunda prije kraja. Svih devet finalista pridružit će se dvojici iz prošlog nastavka.

22. ep. - 19. lipnja
Četrnaest natjecatelja pokušat će prijeći kaznenu razinu, a četvorica će pasti. No deset nevjerojatnih ratnika ide dalje na treću razinu. Upravitelj benzinske stanice Shingo Yamamoto posljednji je. Pridružit će mu se: Masaki Kobayashi, profesionalni sportaš Naoki Iketani, zvijezda natjecanja Toshihiko Takeda i Shinki Kobayashi, novak Terukazu Ishikawa, Makoto Nagano i Hiroyuki Asaoka, srebrni olimpijac Yordan Yovchev i plivač Kosuke Yamaguchi. Najteži izazovi tek slijede.

23. ep. - 20. lipnja
Sto vještih i odlučnih ratnika započinje s natjecanjem u kojem mora prijeći četiri zapreke planine Midoriyame, no nijedan neće doći do kraja. U povijesti natjecanja samo je jedan uspio u tome. Nakon današnjih borbi snage i spretnosti, natjecatelji mogu vidati rane i svoja povrijeđena ega prije negoli se počnu pripremati za buduća natjecanja.

24. ep. - 22. lipnja
Danas 50 natjecatelja prihvaća izazov. Vrućina otežava natjecanje, preskakanje zapreka uzelo je danak, a razočaranje se osjeća u zraku. Najmlađi natjecatelj Kota Honma zamalo da nije uspio, a dan je bio loš i za japanskoga ponajboljeg komičara. Dvojica natjecatelja Shunsuke Nagasaki i Yasushi Yamada prošli su prvu razinu. No 50 natjecatelja tek čeka svoj red i pobjednik može biti tko od njih.

25. ep. - 23. lipnja
Trideset natjecatelja prihvaća izazov. Vlada strašna vrućina, zakrivljeni zid prevelika je zapreka za mnoge ratnike i razočaranje se osjeća u zraku. Katsumi Yamada, nindža ratnik, poražen je na mostu oštrica nakon ispadanja iz sigurnosne omče. Nastup Paula Hamma izgledao je obećavajuće, no ponestalo mu je vremena. Toshihiro Takeda, vatrogasac, prošao je prvu razinu s najboljim prolaznim vremenom. Završio ju je čak 23 sekunde prije kraja. Gimnastičar Morgan Hamm završio je razinu 9,5 sekunda prije kraja.

Seriju 'Ninja ratnici' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Domi TV.Tagovi