novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Ninja ratnici, 14. - 16. veljače

img placeholder
,
hr_HR

'Ninja ratnici' je japanski sportsko-zabavni program koji uključuje uzbudljiva natjecanja i zanimljive igre prepune adrenalina.

46. ep. - 14. veljače

Danas započinje još jedan turnir i novih sto natjecatelja jedva čeka krenuti. Hoće li prokletstvo loše sreće napokon biti uništeno? Na prvoj razini natjecatelji imaju 75 sekunda da dokažu svoje atletske sposobnosti. Oni koji uspiju idu na novu drugu razinu. Ondje će imati samo 50 sekunda da se probiju kroz labirint padajućih zidova i lanaca. Treća razina čeka preživjele s nizom strašnih zapreka koje će dovesti njihove gornje dijelove tijela do granice izdržljivosti. I na posljednjoj razini oni koji su dovoljno snažni da stignu do nje imat će 30 sekunda da se popnu do tornja koji se nazire u daljini.47. ep. - 15. veljače

Novih 50 natjecatelja sanja o prelasku teških zapreka, no većina će ih poniženo pasti u vodu. Unatoč teškoćama prve razine, šestorica su je uspjela prijeći. Pridružit će se studentu fizike Hironoriju Kubokiju i dostavljaču Kenjiju Takahashiju. Ti ratnici prijeći će na novu drugu razinu, a ne znaju kakva ih muka ondje čeka.

48. ep. - 16. veljače

Osam odlučnih i dovoljno jakih prošlo je prvu razinu. Tu su poznata lica, poput braće Kosugi, koji će se boriti uz nove natjecatelje poput Jamesa Okate. Od akcijske zvijezde do upravitelja benzinske postaje ovih osam junaka suočit će se s novoosmišljenom drugom razinom. Čekaju ih nove zapreke, lančana reakcija i nespretno migoljenje paukovih nogu.

Seriju 'Ninja ratnici' pratite od ponedjeljka do nedjelje na Domi TV!Tagovi