.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Ninja ratnici, 11. - 15. lipnja

Ninja ratnici
,
hr_HR

'Ninja ratnici' je japanski sportsko-zabavni program koji uključuje uzbudljiva natjecanja i zanimljive igre prepune adrenalina.

16. ep. - 11. lipnja

Danas 30 natjecatelja ima hrabrosti prihvatiti izazov ninja ratnika, no njih 27 neće uspjeti svladati zapreke planine Midoriyame. Unatoč malim šansama tri su natjecatelja u tome uspjela i pridružit će se ostalima na drugoj razini. Prvi među njima je vatrogasac Hideaki Shimuzu koji je preletio prvu razinu bez poteškoća. Zatim zvijezda natjecanja Shingo Yamamoto koji je u svojem trinaestom nastupu uspio prijeći prvu razinu u rekordnom vremenu. Na kraju plivač Kosuke Yamaguchi uspio se popeti užetom i pridružiti se ekskluzivnoj skupini natjecatelja druge razine. Dok se tri vrsna sportaša pripremaju za nastavak, posljednja skupina od 30 natjecatelja čeka početak natjecanja na prvoj razini.

17. ep. - 12. lipnja

Druga razina čeka pet uspješnih natjecatelja. Prvi je Naoki Iketani. Taj je zabavljač imao besprijekoran nastup i nevjerojatno prolazno vrijeme. Zatim Masaki Kobayashi bio je brz na užetu i dospio je do druge razine uz navijanje svojih učenika. Potom Toshihiro Takeda pokazao je što znači biti zvijezda natjecanja. Bunpei Shiratori prošao je razinu s lakoćom. Napokon, Makoto Nagano, u prošlom je pokušaju bio nadomak prolaska posljednje razine, a sada se vratio po osvetu. Razvalio je s nevjerojatnih 29 sekunda do kraja. Ti će se natjecatelji pridružiti prvih pet na sljedećoj razini.

18. ep. - 13. lipnja

90 natjecatelja palo je na prvoj razini. No njih deset preživjelo je prvi niz zapreka i sada dolazi na drugu razinu. Najdojmljiviji nastup imao je Makoto Nagano koji je na prvoj razini bio brži od svih ostalih natjecatelja za 15 sekunda. No druga ih razina tek čeka i natjecatelji imaju samo 70 sekunda da prođu labirint zapreka žele li nastaviti natjecanje.

19. ep. - 14. lipnja

Petorica boraca još su u natjecanju. Prošli smo put gledali sjajne natjecatelje kako prolaze drugu razinu, no još ih čeka daleki put do kraja. Danas će se suočiti s trećom razinom. Vrijeme im više nije ograničeno, a čeka ih nova zapreka, penjanje po zavjesi. Hoće li koji od njih doći do posljednje razine?

20. ep. - 15. lipnja

Preskakanje čunjeva uzelo je svoj danak, a kotrljanje s deblom i skok na mrežu bili su preteški za većinu preostalih natjecatelja. No dvojica su bila uspješna i prelaze na drugu razinu. Prvi je na redu smetlar, Shinji Kobayashi, čiji je trening očito učinkovit s obzirom na to da je završio razinu nevjerojatnih 17,6 sekunda prije kraja. Potom trampolinist Shunsuke Nagasaki koji je oduševio publiku završivši prvu razinu 9,6 sekunda prije kraja. On je ujedno i najmlađi natjecatelj koji je prošao prvu razinu. Prva dva finalista pripremaju se za nastavak, a sljedećih 40 započinje s prvom razinom.

Seriju 'Ninja ratnici' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Domi TV.

 Tagovi