Neustrašivi Scooby-Doo, 3. sezona

Neustrašivi Scooby-Doo
,
Neustrašivi Scooby-Doo
hr_HR

SUB - NED 08.15

(What's New Scooby-Doo?), 2006., SAD, crtana serija

Doma TV donosi nove avanture avanturističkog crtanog psa i njegovih prijatelja koji su ponovno na okupu kako bi istražili nadnaravne zločine i razotkrili svakog kriminalca koji ih pokušava zastrašiti. Za Scooby Doo-a i njegovu ekipu ne postoji nerješivi slučaj!

Najbolji detektivski animirani pas Scooby zajedno s Fredom, Daphne, Velmom i Shaggyjem ulezi u novu sezonu prepunu uzbudljivih i napetih zapleta i likova. Fred, kao vođa ekipe posvećuje se novim slučajevima koje ekipa mora riješiti dok Velma preuzima zasluge za najpametnijeg člana ekipe. Daphne je i dalje uvijek dotjerana i glamurozna, a Shaggy intrigira svojim smislom za humor i apetitom bez granica. Scooby nanjuši opasnost na kilometre te zato ova luckasta ekipa ne ulazi u opasnosti.

O likovima:

FRED
Fred je glavni u ekipi. On je pokretač svega. Uvijek nalazi nove slučajeve te druge članove ekipe vodi sa sobom. Kao i drugi veliki vođe Fred se odmah baca u akciju.
SCOOBY-DOO
Scooby je voljeni ljubimac ekipe. Shaggy i Scooby su poput braće. Iako jedan drugome kradu hranu i sendviče, sto posto su jedan drugome odani.
SHAGGY
Jedan od kultnih likova u svijetu crtanog filma. Shaggy ima tri glavne karakteristike: voli san, sigurnost i hranu. Shaggy je hipi koji jednostavno obožava sendviče te se uvijek sa Scooby –Doom oko nje bori.
VELMA
Velmu krasi briljantan um. Ona je prava detektivka. Njen mozak je motor koji pokreće svaki slučaj ekipe i ona je uvijek zaslužna za konačno rješenje. Inače Velma je jako realna te uvijek upozorava Freda zbog njegovog pretjerano impulsnog djelovanja.
DAPHNE
Osjećajna i s velikim srcem Daphne je 'srce' Scoobyjeve ekipe. Daphne puno pažnje posvećuje svom odijevanju i odabiru odjeće. Ona je pametna djevojka čija intuicija uvijek pomaže u krajnjem ishodu slučaja.

Ne propustite novu sezonu ‘Neustrašivog Scooby doo-a’ vikendom na Doma TV-u.

 Tagovi