Nespojivi, 3. sezona

nespojivi 3 sezona
,
nespojivi 3 sezona
hr_HR

SUB - NED 02.40

(Undateable 3), SAD, humoristična serijaTvorac serije: Adam Sztykiel
Izvršni producenti: Bill Lawrence, Adam Sztykiel, Jeff Ingold, John Quaintance

Glume:
Chris D'Elia … Danny
Brent Morin … Justin
Ron Funches … Shelly
Rick Glassman … Burski
Bianca Kajlich … Leslie

Doma TV u domove svojih gledatelja donosi treću sezonu dobro poznate humoristične serije o skupini prijatelja koji nemaju previše sreće u ljubavi i treba ih malo pogurnuti da savladaju „ljubavnu igru“. Iskusni i samouvjereni Danny (Chris D'Elia) i u ovoj će sezoni na njih pokušati prenijeti svoje iscrpno znanje o vezama i ljubavi.

 

O glumcima:

CHRIS D'ELIA (Danny)
Časopis Variety je 2011. godine Chrisa proglasio jednim od deset komičara na koje treba obratiti pozornost. D'Elia je na televiziji nedavno glumio zajedno u komediji 'Whitney', a prije toga glumio je u 'Workaholics' te u 'Sjajnim vremenima' i 'Live Nude Comedy'.

BRENT MORIN (Justin)
Morin je nedavno i po drugi put bio na turneji Nespojivi s cijelom ekipom serije. Počeo je graditi karijeru gostujući u Chelsea Lately i Conanu te u predstavljanju novih lica na festivalu komedije u Montrealu Just for Laughs, a zapamćen je i po gostujućim ulogama u Brooklyn Nine-Nine, The McCarthys i Ground Floor.

 

RON FUNCHES (Shelly)
Jedinstvenim načinom govora, inventivnim stilom i ležernim držanjem, Funches se može pohvaliti velikim brojem televizijskih nastupa. Nastupio je u 'Novoj curi', 'Crashu i Bernsteinu' i nekoliko emisija za Comedy Central, uključujući 'The Kroll Show' i 'John Oliver's New York Stand-Up Show'.

RICK GLASSMAN (Burski)
Rodom iz Clevelanda, Glassman se preselio u Los Angeles 2008. godine kako bi radio na komičarskoj karijeri. Godine 2013. bio je jedan od 22 komičara iz cijele zemlje pozvanih da nastupe u programu posvećenom novim licima u komediji na festivalu komedije 'Just for Laughs' u Montrealu.

BIANCA KAJLICH (Leslie)
Kajlich je glumica i producentica rođena u Seattleu koja je svoju karijeru započela krajem devedesetih, i to u hit-projektima '10 razloga zašto te mrzim', i 'Punom snagom, cure'. Glumila je i u kultnoj seriji za mlade 'Frikovi i šmokljani', a zatim je dvije godine tumačila Lisu Grier u seriji 'Bostonsko pravo'.

 

Nezaboravne avanture junaka treće sezone urnebesne humoristične serije 'Nespojivi' ne propustite pratiti od subote do nedjelje na Doma TV-u! Više o trećoj sezoni pročitajte OVDJE.Tagovi