Nespojivi, 3. sezona

nespojivi 3 sezona
,
hr_HR

PON - PET 11.10

(Undateable 3), SAD, humoristična serija

Tvorac serije: Adam Sztykiel
Izvršni producenti: Bill Lawrence, Adam Sztykiel, Jeff Ingold, John Quaintance
Glume:
Chris D'Elia … Danny
Brent Morin … Justin
Ron Funches … Shelly
Rick Glassman … Burski
Bianca Kajlich … Leslie

Doma TV u domove svojih gledatelja donosi treću sezonu dobro poznate humoristične serije o skupini prijatelja koji nemaju previše sreće u ljubavi i treba ih malo pogurnuti da savladaju „ljubavnu igru“. Iskusni i samouvjereni Danny (Chris D'Elia) i u ovoj će sezoni na njih pokušati prenijeti svoje iscrpno znanje o vezama i ljubavi.

 

O glumcima:

CHRIS D'ELIA (Danny)
Časopis Variety je 2011. godine Chrisa proglasio jednim od deset komičara na koje treba obratiti pozornost. D'Elia je na televiziji nedavno glumio zajedno u komediji 'Whitney', a prije toga glumio je u 'Workaholics' te u 'Sjajnim vremenima' i 'Live Nude Comedy'. Poznat u stand-up svijetu po fizičkom humoru, D'Elia je brzo počeo redovito nastupati u holivudskim komičarskim klubovima. U prosincu 2013. godine objavio je jednosatni stand-up specijal za Comedy Central pod nazivom 'Chris D'Elia: White Male. Black Comic'. Nastupio je i na 'Late Night with Jimmy Fallon' i 'Comedy Central Presents'.

BRENT MORIN (Justin)
Morin je nedavno i po drugi put bio na turneji Nespojivi s cijelom ekipom serije. Počeo je graditi karijeru gostujući u Chelsea Lately i Conanu te u predstavljanju novih lica na festivalu komedije u Montrealu Just for Laughs, a zapamćen je i po gostujućim ulogama u Brooklyn Nine-Nine, The McCarthys i Ground Floor.
2013. godine nakon šoua Nova lica, sa samo 27 godina Morin je stavljen na listu Varietyjevih 10 komičara koje treba gledati.

 

RON FUNCHES (Shelly)
Jedinstvenim načinom govora, inventivnim stilom i ležernim držanjem, Funches se može pohvaliti velikim brojem televizijskih nastupa. Nastupio je u 'Novoj curi', 'Crashu i Bernsteinu' i nekoliko emisija za Comedy Central, uključujući 'The Kroll Show' i 'John Oliver's New York Stand-Up Show'. Osim što glumi u 'Nespojivima', Funches nastavlja sa stand-up nastupima diljem Sjedinjenih Država, posvuda oduševljavajući publiku. Uz 'Nespojive' Funches gostuje kao stand-up komičar diljem SAD-a i dvaput je bio na turneji Nespojivi s kolegama iz serije.

RICK GLASSMAN (Burski)
Rodom iz Clevelanda, Glassman se preselio u Los Angeles 2008. godine kako bi radio na komičarskoj karijeri. Godine 2013. bio je jedan od 22 komičara iz cijele zemlje pozvanih da nastupe u programu posvećenom novim licima u komediji na festivalu komedije 'Just for Laughs' u Montrealu. Časopis Time Out New York opisao je Glassmana kao najbolje novo lice i napisao da je nevjerojatno duhovitim i zaigranim nastupom odmah privukao pozornost cijele publike.

 

BIANCA KAJLICH (Leslie)
Kajlich je glumica i producentica rođena u Seattleu koja je svoju karijeru započela krajem devedesetih, i to u hit-projektima '10 razloga zašto te mrzim', i 'Punom snagom, cure'. Glumila je i u kultnoj seriji za mlade 'Frikovi i šmokljani', a zatim je dvije godine tumačila Lisu Grier u seriji 'Bostonsko pravo'. Gledatelji su je imali prilike gledati i u serijama 'Dawson's Creek', 'Vanished', 'Frikovi' i 'Školi za parove'.

Nezaboravne avanture junaka treće sezone urnebesne humoristične serije 'Nespojivi' ne propustite pratiti od 25. travnja na Doma TV-u! 
 Tagovi