Nespojivi, 29. travnja - 03. svibnja

nespojivi 3 sezona
,
nespojivi 3 sezona
hr_HR

'Nespojivi' je zabavna humoristična serija o skupini prijatelja kojima tek malo nedostaje da pronađu vezu - samo im treba malo pomoći!

3. sezona, epizoda 3 - 29. travnja

Kada Danny dovodi doma djevojku, Candaceina pitanja mijenjaju njegov plan za savršenu večer. Justin se i ne znajući nađe usred njihove svađe i prisiljen je birati između njih dvoje. Glazbeni su gosti ove epizode Kodaline.

3. sezona, epizoda 4 - 30. travnja

Kada Danny izbrblja Justinu da Shelly nema gdje živjeti, Justin mu nudi tavanski stan iznad bara. Ali Shelly je preponosan da primi milostinju pa Justin izmišlja priču o tome da je bar bio opljačkan i da treba čuvara.
Glazbeni gost: Saint Motel

3. sezona, epizoda 5 - 01. svibnja

Kada Danny pomisli da je Justin previše romantičan s Candace, odluči intervenirati. Stigao je Halloween i društvo se odluči za najbolji grupni kostim.
Glazbena gošća ove epizode je Meghan Trainor.

3. sezona, epizoda 6 - 02. svibnja

Danny i Justin otkriju da Leslien dečko Mike (glumi ga pravi muž Biance Kajlich Mike Catherwood) namjerava zaprositi Leslie. Ali tada se moraju i nositi s posljedicama.
Glazbeni gosti: American Authors

3. sezona, epizoda 7 - 03. svibnja

Jackie, starija žena s kojom je Danny izgubio nevinost sa 17 g. vraća se u grad. Pa iako Danny tvrdi da ona nema moć nad njim kao što je imala dok je bio tinejdžer, njegovo ponašanje dokazuje suprotno.
Glazbena GOŠĆA Alessia Cara
 

Treću sezonu humoristične serije "Nespojivi" ne propustite pogledati od četvrtka do petka na Doma TV-u!Tagovi