.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Nespojivi, 11. - 15. lipnja

Nespojivi 2. sezona
,
hr_HR

'Nespojivi' je zabavna humoristična serija o skupini prijatelja kojima tek malo nedostaje da pronađu vezu - samo im treba malo pomoći!

2. sez., 10. ep. - 11. lipnja

Candace pokušava dobiti besplatnu kuću u natjecanju koje organizira Leslie. Shelly uvjerava Bretta da prijateljima u Londonu preko Skypea prizna da je gej.

3. sez., 1. ep. - 12. lipnja

U središtu priče su nespojivi cimeri Danny Burton (Chris D'Elia), samouvjeren, zgodan i neosjetljiv na mišljenja sa strane i Justin Kearney (Brent Morin), vlasnik neuspješnog bara koji uvijek previše razmišlja te neobična skupina njihovih prijatelja. Tu su Dannyjeva rastavljena sestra Leslie (Bianca Kajlich), Shelly (Ron Funches), Burski (Rick Glassman) i Brett (David Flynn). Prijatelji većinu vremena provode u Justinovu baru pomažući jedni drugima i rješavajući životne probleme uz pivo. Pritom ne štede jedni druge u kritikama ni u podmetanjima, ali istodobno su si uvijek potpora.
Sezona počinje s dvostrukom epizodom u kojoj se Danny odluči umiješati kada Justin i Candace objavljuju da počinju službeno izlaziti. Svi imaju bolje polovice, čak i Burski iznenadi sve izjavom da ima djevojku. Leslie odluči promijeniti izgled.

3. sez., 2. ep. - 13. lipnja

Nastavak prve dvostruke epizode u kojoj se Danny miješa u Justinov život, a Justin mu se osvećuje time što kaže da će Candace puno izgubiti ako prekine s Justinom i to gotovo dovodi do pravog prekida. Ali na kraju se Danny ispriča Justinu što ga je odvojio od Candace i pomaže da se njih dvoje pomire.

3. sez., 3. ep. - 14. lipnja

Kada Danny dovodi doma djevojku, Candaceina pitanja mijenjaju njegov plan za savršenu večer. Justin se i ne znajući nađe usred njihove svađe i prisiljen je birati između njih dvoje. Glazbeni su gosti ove epizode Kodaline.

3. sez., 4. ep. - 15. lipnja

Kada Danny izbrblja Justinu da Shelly nema gdje živjeti, Justin mu nudi tavanski stan iznad bara. Ali Shelly je preponosan da primi milostinju pa Justin izmišlja priču o tome da je bar bio opljačkan i da treba čuvara.
Glazbeni gost: Saint Motel
 

Seriju 'Nespojivi' pratite od ponedjeljka do petka u noćnom terminu na Domi TV.

 Tagovi