.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Nespojivi

Nespojivi exposed
,
hr_HR

SUB - NED 04.10

(Undateable), SAD, 2014., humoristična serija
1. sezona, 13. epizoda


Tvorac serije:
Adam Sztykiel
Izvršni producenti: Bill Lawrence, Adam Sztykiel, Jeff Ingold, John Quaintance
 

 


 

Glume:

Chris D'Elia … Danny
Brent Morin … Justin
Ron Funches … Shelly
Rick Glassman … Burski
Bianca Kajlich … Leslie

Doma TV na male ekrane donosi novu humorističnu seriju o skupini prijatelja koji nemaju previše sreće u ljubavi i treba ih samo malo pogurnuti da savladaju „ljubavnu igru“. Srećom, tu je njihov novi prijatelj, iskusni i samouvjereni Danny (Chris D'Elia) koji će na njih prenijeti svoje iscrpno znanje o vezama i ljubavi… Ili će barem pokušati.


 

O seriji:

'Nespojivi' je zabavna humoristična serija o skupini prijatelja kojima tek malo nedostaje da pronađu vezu… samo im treba malo pomoći!

Bilo da je to zbog nedostatka stila, pogrešnoga posla ili čak loše frizure, svi u životu prolaze kroz razdoblje kad su 'nespojivi'. Većina nas s vremenom to prevlada, ali nekim ljudima treba malo više pomoći nego drugima.

Upoznajte Dannyja Burtona (Chris D'Elia). Samouvjeren, privlačan i neosjetljiv na ono što drugi misle, 29-godišnji Danny odluči pomoći svojem novom cimeru Justinu Kearneyju (Brent Morin) - vlasniku neuspješnog bara koji kronično previše razmišlja - i Justinovoj skupini prijatelja čudaka: Shellyju (Ron Funches), Burskom (Rick Glassman) i Brettu (David Fynn). Danny upoznaje ekipu sa svojom rastavljenom starijom sestrom Leslie (Bianca Kajlich) koja se odmah zbliži s ovom skupinom momaka jer i sama ima osjećaj da je zapela u životu.

Ekipa provodi većinu vremena u Justinovu baru gdje - uz pivo - jedni drugima pomažu oko problema koji ih muče i, premda se vole međusobno maltretirati, uvijek jedni drugima čuvaju leđa. Koliko će Dannyjeva misija da ovu neiskusnu skupinu nauči svemu što zna o „ljubavnoj igri“ biti uspješna? Jedno je sigurno – neće biti lako kao što je isprva mislio. U seriji glumi sjajan ansambl stand-up komičara, a nadahnuta je knjigom Ellen Rakieten i Anne Coyle 'Undateable: 311 Things Guys Do That Guarantee They Won’t Be Dating Or Having Sex'.
 


O glumcima:

 

CHRIS D'ELIA (Danny)

Časopis Variety je 2011. godine Chrisa proglasio jednim od deset komičara na koje treba obratiti pozornost. D'Elia je na televiziji nedavno glumio zajedno u komediji 'Whitney', a prije toga glumio je u 'Workaholics' te u 'Sjajnim vremenima' i 'Live Nude Comedy'. Poznat u stand-up svijetu po fizičkom humoru, D'Elia je brzo počeo redovito nastupati u holivudskim komičarskim klubovima. U prosincu 2013. godine objavio je jednosatni stand-up specijal za Comedy Central pod nazivom 'Chris D'Elia: White Male. Black Comic'. Nastupio je i na 'Late Night with Jimmy Fallon' i 'Comedy Central Presents'.


BRENT MORIN (Justin)

Nakon upečatljivog nastupa kao novo lice na festivalu komedije ‘Just for Laughs’ u Montrealu, Morin se ubrzo proslavio nastupima u ‘Chelsea Lately’ i ‘Conan’ te stand-up nastupima za ‘Comedy Central’. Sa samo 27 godina - i godinu dana nakon nastupa na festivalu u Montrealu - časopis Variety ga je 2013. godine proglasio jednim od deset komičara na koje treba obratiti pozornost. Nastup u seriji ‘Nespojivi’ Morinova je prva uloga u televizijskoj seriji.
 

RON FUNCHES (Shelly)


Jedinstvenim načinom govora, inventivnim stilom i ležernim držanjem, Funches se može pohvaliti velikim brojem televizijskih nastupa. Nastupio je u 'Novoj curi', 'Crashu i Bernsteinu' i nekoliko emisija za Comedy Central, uključujući 'The Kroll Show' i 'John Oliver's New York Stand-Up Show'. Osim što glumi u 'Nespojivima', Funches nastavlja sa stand-up nastupima diljem Sjedinjenih Država, posvuda oduševljavajući publiku.


RICK GLASSMAN (Burski)

Rodom iz Clevelanda, Glassman se preselio u Los Angeles 2008. godine kako bi radio na komičarskoj karijeri. Godine 2013. bio je jedan od 22 komičara iz cijele zemlje pozvanih da nastupe u programu posvećenom novim licima u komediji na festivalu komedije 'Just for Laughs' u Montrealu. Časopis Time Out New York opisao je Glassmana kao najbolje novo lice i napisao da je nevjerojatno duhovitim i zaigranim nastupom odmah privukao pozornost cijele publike.
 

BIANCA KAJLICH (Leslie)

Kajlich je glumica i producentica rođena u Seattleu koja je svoju karijeru započela krajem devedesetih, i to u hit-projektima '10 razloga zašto te mrzim', i 'Punom snagom, cure'. Glumila je i u kultnoj seriji za mlade 'Frikovi i šmokljani', a zatim je dvije godine tumačila Lisu Grier u seriji 'Bostonsko pravo'. Gledatelji su je imali prilike gledati i u serijama 'Dawson's Creek', 'Vanished', 'Frikovi' i 'Školi za parove'.

 


 

 Tagovi