'Prijatelji' nikada neće izaći iz mode!

Prijateljstvo i situacije u koje su Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler i Ross upadali tijekom deset sezona serije 'Prijatelji' obilježile su djetinjstvo i mladost brojnih generacija.

Serija je kroz 10 godina emitiranja stekla svjetsku popularnost te postala jedna od najpopularnijih i najgledanijih televizijska serija svih vremena. Stoga i ne čudi što su pojedine izjave postale kultni citati koje svi prepoznaju.

To je serija o ljubavi, seksu, karijerama i onom dobu u životu u kojem je sve moguće. Prije svega to je serija o prijateljstvu, jer kad si sam u gradu, tvoja obitelj tvoji su Prijatelji.

U nastavku vam donosimo nekoliko zanimljivosti o ovoj omiljenoj seriji koje sigurno niste znali!

Courtney Cox je bila prvo zamišljena u ulozi Rachel, no ona je od početka htjela ulogu Monice koju je naposlijetku i dobila.

Uloga Monice prvo je ponuđena Janeane Garofalo, ali ju je ona odbila.

Originalna pjesma serije trebala je bit R.E.M. – ova „Shiny Happy People“, ali je na kraju ipak izabrana „I'll Be There For You“ grupe Rembrandts





Drugi naslovi koji su konkurirali za ime serije bili su: „Friends Like us“, „Six of One“ i „Insomnia Cafe“

Prva stvar koju je Coutney Cox kupila od dobivenog honorara za seriju bio je auto, dok je Matt LeBlanc sebe počastio večerom.

Mnogo slavnih glumaca se pojavilo u seriji, a neki od njih su: Sean Penn, Charlton Heston, Susan Sarandon, Helen Hunt, Julia Roberts, Brad Pitt...

Zadnja epizoda simljena je 2004., što će reći da se serija snimala punih 10 godina.

Petu sezonu serije 'Prijatelji' pratite  na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju