Doma TV donosi sedmu sezonu reality serije 'Smrtonosni ulov' u kojoj se podiže nova vrsta ribara i odmorena skupina rakolovaca isplovljava u borbu s opasnim i ledenim vodama Beringova mora.

Ledene vode Beringova mora svake godine mame određenu vrstu ljudi da iskušaju svoj karakter u najsurovijim vremenskim prilikama na Zemlji. Odolijevaju vjetrovima koji umrtvljuju osjetila, golemim valovima i zimskim uvjetima rada kako bi lovili plijen koji stalno izmiče i dio nagrade od 100 milijuna dolara raspisane za njega. Tijekom desetljeća najopasniji radni uvjeti na svijetu sveli su broj tih muškaraca na okorjelu nekolicinu. Ove se sezone podiže nova vrsta ribara i odmorena skupina rakolovaca isplovljava u borbu s opasnim vodama 'Smrtonosnog ulova'.



U nastavku ribarske sage flota se mora pomiriti sa strašnim gubitkom jednog od svojih najboljih i najkarizmatičnijih članova, legendarnog kapetana broda „Cornelije Marie“, Phila Harrisa. Njegovi sinovi, Josh i Jake, vratili su se nastaviti obiteljsku tradiciju pod teretom tuge, gubitka i potrebe za dubokim osobnim iskupljenjem, a uz njih su i mnogi stari saveznici. „Time Bandit“, „Wizard“, „Northwestern“ i „Kodiak“ vraćaju se na legendarna lovišta rakova koja stavljaju na kušnju odnose između očeva, sinova i braće. Tu su i stara neprijateljstva i suparničke posade sukobljavaju se na kopnu i na moru. Ali u stari sukob ulazi nova krv.



Dvije potpuno nove posade izlaze na scenu šepureći se mladošću, ambicijom i inovativnošću. Prva je posada „Seabrookea“ koju vodi drski i hrabri 36-godišnji kapetan Scott Junior Campbell, vlasnik crvenog broda koji ima neustrašivu ribarsku taktiku i tragičnu prošlost. Prije dvije godine, dok je bio za kormilom, Junioru je član posade pao preko palube i sjećanje na njegova palog prijatelja stalni je podsjetnik svima na brodu na opasnosti s kojima se svaki dan suočavaju. Na lovištu je i Elliott Neese, samouvjereni i perspektivni pljačkaš Beringova mora i najmlađi kapetan u floti lovaca na rakove. Ima 28 godina i ovo mu je prva kapetanska sezona u lovu na rakove. Zapovijeda hrđavim i trošnim „Ramblin’ Roseom“, starim brodom kojim bi se malo njih usudilo brodariti.



Dok se oceani podižu i led grize, životi se gube, a karijere završavaju. Sve će nam to pokazati hrabri pojedinci koji se bave najopasnijom profesijom na svijetu i koji još jednom isplovljavaju natrag na more!

 Seriju 'Smrtonosni ulov' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju