Naoružan malobrojnim pomagalima, Bear Grylls bori se za preživljavanje na najsurovijim mjestima svijeta!

U dokumentarnoj seriji ‘Čovjek protiv divljine’ , Bear Grylls dovodi se u ekstremne uvjete preživljavanja širom svijeta. Služeći se iskustvom koje je stekao kao pripadnik britanske mornarice, planinar i iskusni pustolov, Bear stiže u zabačene destinacije kao što su Istočne Alpe, afričke ravnice i američki Everglades prepun aligatora. Kroz 15 epizoda prve sezone pratimo kako se Bear vraća u civilizaciju i pritom pokazuje tehnike preživljavanja.

U lipnju 2005. Bear je srušio svjetski rekord večerajući za stolom koji je visio s balona na 7500 metara visine. 15. svibnja 2007. postavio je još jedan svjetski rekord i postao prva osoba koja je jedrila padobranom iznad Mount Everesta. Napisao je 15 knjiga, uključujući i međunarodnu uspješnicu, autobiografiju „Blato, znoj i suze“.

Bear Grylls služio je u britanskim specijalnim snagama, popeo se na Mount Everest i istraživao Arktik. U ovoj uzbudljivoj seriji pokazuje nam kako preživjeti na najsurovijim i najposjećenijim mjesta na planetu stavljajući se u kožu ostavljenog turista. Padobranom se spušta u kišne šume, spušta se u pustinje i na jezera te na najviše i negostoljubive vrhove Amerike. Služeći se specijalnim tehnikama preživljavanja kako bi pronašao izlaz iz divljine, penje se strmim liticama, snalazi se na divljim vodama i u ledenim pukotinama, nailazi na zmije, pauke i grabežljivce te traga za hranom: od crva i sirove ribe do korijena i bobica.



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju