Navy CIS New Orleans, 10. - 11. kolovoza

navy cis new orleans, 2.sezona - 2
,
navy cis new orleans, 2.sezona - 2
hr_HR

Navy CIS: New Orleans drama je o lokalnom područnom uredu koji istražuje slučajeve vezane uz vojno osoblje u The Big Easyju, gradu poznatom po svojoj glazbi, zabavi i raskalašenosti.

2. sezona, epizoda 6 - 7 - 10. kolovoza

 “Insane in the Membrane” – Sudjelovanje tima u godišnjem Red Dress Runu prekida se kad časničkog namjesnika pronađu mrtva u francuskoj četvrti od posljedica predoziranja.

“Broken Hearted” – Život genijalnog mornaričkoga kodera koji radi za Brodyjevu majku Oliviju Brody (Annie Potts) visi o koncu nakon krađe srca koje mu je trebalo biti presađeno. Olivia se pridružuje NCIS-ovu timu u potrazi za ukradenim organom.

2. sezona, epizoda 8 - 9 - 11. kolovoza

 “Confluence” – Specijalnog agenta Pridea i Sonju napadaju iz zasjede i u bijegu su nakon što otputuju u Teksas kako bi pratili ključnoga svjedoka Marca Maslowa (Jay Thomas), na suđenje zloglasnom trgovcu oružja kojega je Pride uhvatio.

“Darkest Hour” – Nakon nestanka struje na području cijeloga grada, koji zakoči snage reda i hitne službe, Pride se zaklinje da će riješiti ubojstvo zaručnika obiteljske prijateljice.

 

Ne propustite  'Navy CIS New Orleans' vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi