novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

NAVY CIS LA, 9. sezona

navy cis la 9.sezona
,
hr_HR

PON - PET 19.20

(NCIS: Los Angeles), 2017., SAD, kriminalistička serija
Tvorac serije: Shane Brennan


Glume:
Chris O'Donnell …………… agent G. Callen
LL Cool J …………...……... agent Sam Hanna
Linda Hunt ………………… Henrietta “Hetty” Lange
Daniela Ruah ………………agentica Kensi Blye
Eric Christian Olsen ……….Marty Deeks
 

Doma TV od 5. veljače donosi devetu sezonu serije 'Navy CIS LA' o vrhunski obučenim agentima zaduženim za hvatanje opasnih kriminalaca koji predstavljaju prijetnju nacionalnoj sigurnosti SAD-a. Opremljena najnovijom tehnološkom opremom i često u životno opasnim situacijama, ta čvrsto povezana ekipa u kojoj članovi uvijek ovise jedni o drugima radi u zajedničkom naporu očuvanja nacionalnih interesa.

O glumcima:
CHRIS O’DONNELL
(specijalni agent G. Callen)
Chris O'Donnell debitirao je na filmu kritički hvaljenom ulogom buntovnog sina Jessice Lange u filmu 'Muškarci ne odlaze' nakon kojeg je uslijedila uloga u za Oscara nominiranom filmu 'Pohane zelene rajčice' i romantičnoj komediji 'Ludo zaljubljeni' s Drew Barrymore. Godine 1993. O'Donnell je nominiran za Zlatni globus, a dobio je Nagradu čikaških filmskih kritičara za ulogu u višestrukom dobitniku Oscara 'Miris žene' s Alom Pacinom. Zatim je glumio vještog mačevaoca D'Artagana u 'Tri mušketira'. Svladao je irski naglasak kako bi glumio u romantičnoj komediji 'Krug prijatelja', a publiku je osvojio ulogom Robina u filmu 'Batman zauvijek'. Glumio je i u filmovima 'Max Payne', 'Kit Kittredge: Američka djevojka', 'Vertikalna granica' i 'Neženja'.

 
LL COOL J
(specijalni agent Sam Hanna)
Dvostruki dobitnik Grammyja i trostruki dobitnik nagrade NAACP Image, LL COOL J je ikona svijeta zabave uspješna u svim područjima, od glazbe, filma, televizije i izdavaštva do mode i humanitarnog rada. Igrao je glavne uloge u filmovima 'Opasni dogovor' s Meg Ryan, 'Posljednji provod' s Queen Latifom i 'Edison' s Morganom Freemanom, Kevinom Spaceyjem i Justinom Timberlakeom. Gledali smo ga i u 'Obračunu legendi' s Robertom De Nirom. Također je glumio i u 'Specijalcima', 'Charliejevim anđelima', 'Veselim karminama' i mnogim drugim uspješnim filmovima.

LINDA HUNT
(Henrietta “Hetty” Lange)
Poznata po Oscarom nagrađenoj ulozi u 'Godini opasnog življenja', Linda Hunt igrala je niz različitih likova na filmu, pozornici i televiziji. Započela je kazališnu karijeru prije više od 30 godina igrajući u Shakespeareovim, Strindbergovim, O'Neillovim i Williamsovim komadima. 1980-ih je nominirana za nagradu Tony za ulogu u 'End of the World', a glumila je i u predstavi 'Majka Hrabrost i njezina djeca'.

 

DANIELA RUAH
(specijalna agentica Kensi Blye)
Ruah je rođena u Bostonu, no obitelj se preselila u Portugal kad je imala pet godina. Tečno govori portugalski, tri je godine pohađala sveučilište u Londonu, a zatim se preselila u New York kako bi se posvetila glumačkoj karijeri. Pojavila se u nekoliko televizijskih emisija u Portugalu, uključujući portugalsku verziju 'Plesa sa zvijezdama' u kojoj je pobijedila. Godine 2012. debitirala je na filmskom platnu u 'Red Tailsu' koji je producirao George Lucas.

 
ERIC CHRISTIAN OLSEN
(detektiv Marty Deeks)
Olsen je rođen u Eugeneu u Oregonu, a odrastao je u Iowi. Diplomirao je 2007. na sveučilištu Pepperdine. Prije uloge u 'Navy CIS-u', Eric Christian Olsen glumio je u nekoliko dugometražnih filmova kao što su 'Stvor', 'Rat navijačica', 'Posljednji poljubac', 'Ovo nije još jedan film za mlade' i 'Glup i gluplji: Kad je Harry sreo Lloyda'. Također se pojavio u filmovima 'Plan B', 'Death Valley', 'Pearl Harbor', 'Dozvola za vjenčanje', 'Povratnici', i 'Oko sokolovo'.

 
Ne propustite pratiti uzbudljivu devetu sezonu popularne kriminalističke serije 'Navy CIS LA' na Doma TV-u!

 

 

 

 Tagovi