.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Navy CIS LA, 9. - 13. listopada

Navy CIS LA 7. sezona epizode - 7
,
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku

7. sez., 7. ep. - 9. listopada

Kensi i Deeks odlaze na tajni zadatak kao članovi sekte kako bi spasili bivšeg zaposlenika Ministarstva obrane kojem je ispran mozak te je otkrio povjerljive informacije. U međuvremenu ostatak tima pokušava sekti onemogućiti prodavanje državnih tajni.

7. sez., 8. ep. - 10. listopada

Tim traži Jadu (Ella Thomas), ženu koju je Sam odveo u azil u SAD-u prije četiri godine, a sada je nestala. Također, Kensi odlazi na tajni zadatak s DEA-inom agenticom Talijom Del Campo (Mercedes Mason).
 

7. sez., 9. ep. - 11. listopada

Tim je u potrazi za nestalom tinejdžericom za koju smatraju da surađuje s terorističkom organizacijom.

7. sez., 10. ep. - 12. listopada

Deeks je uhićen i na ispitivanju zbog ubojstva njegova bivšeg partnera, a tim vodi utrku s vremenom i pokušava dokazati njegovu nevinost.

7. sez., 11. ep. - 13. listopada

Nakon što je navodni špijun iz Sjeverne Koreje otrovan i pregažen kamionom koji prevozi božićna drvca, tim mora pronaći odgovorne za slanje špijuna u zemlju. U međuvremenu, Deeks i Kensi pokušavaju pronaći način da uključe svoje majke u planove za božićne praznike, a Hetty primjećuje da Granger nije blagdanski raspoložen.

Napetu seriju 'Navy CIS LA' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi