Navy CIS LA, 7. - 11. siječnja

Navy CIS LA 7.
,
Navy CIS LA 7.
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku.

7. sez., 8. - 9. ep. - 7. siječnja

Tim traži Jadu (Ella Thomas), ženu koju je Sam odveo u azil u SAD-u prije četiri godine, a sada je nestala. Također, Kensi odlazi na tajni zadatak s DEA-inom agenticom Talijom Del Campo (Mercedes Mason).

Tim je u potrazi za nestalom tinejdžericom za koju smatraju da surađuje s terorističkom organizacijom.
 

7. sez., 10. - 11. ep. - 8. siječnja

Deeks je uhićen i na ispitivanju zbog ubojstva njegova bivšeg partnera, a tim vodi utrku s vremenom i pokušava dokazati njegovu nevinost.

Nakon što je navodni špijun iz Sjeverne Koreje otrovan i pregažen kamionom koji prevozi božićna drvca, tim mora pronaći odgovorne za slanje špijuna u zemlju. U međuvremenu, Deeks i Kensi pokušavaju pronaći način da uključe svoje majke u planove za božićne praznike, a Hetty primjećuje da Granger nije blagdanski raspoložen.
 


7. sez., 12. - 13. ep. - 9. siječnja

Kensi i Deeks odlaze na tajni zadatak u ugašenu nuklearnu tvornicu, a tim istražuje slučaj trovanja radijacijom narednika koji je noću honorarno radio kao zaštitar.

Tim istražuje ubojstvo informatičkog poduzetnika i investitora u rizične fondove koji je potajice razvijao „Daemon“, računalni program za skrivene baze podataka.
 


7. sez., 14. - 15. ep. - 10. siječnja

Nakon što Kensi i Deeks timu obznane da će živjeti zajedno, Hetty ih šalje na zadatak kao tjelohranitelje Jacka (Matthew Del Negro), Kensina bivšeg zaručnika koji posjeduje popis važnih veza u Afganistanu kojega se neki ljudi pokušavaju domoći, a njega pritom ubiti.

U prvom nastavku posebne dvodijelne epizode serije „Navy CIS L. A.-a“, da pronađe Arkadyja u Rusiji, NCIS-ov tim odlazi na tajni zadatak s njegovom kćeri Annom (Bar Paly), na gala-večeru u Los Angelesu da bi ostvarili pristup računalu ruskog konzula i generala.
 


7. sez., 16. - 17. ep. -11. siječnja

U drugom nastavku posebne dvodijelne epizode serije „Navy CIS L. A.“ Callen, Sam i Anna (Bar Paly) nalaze se u Rusiji, gdje smišljaju plan oslobađanja Annina oca i njegova suradnika iz CIA-e iz zatvora. U međuvremenu, specijalni agent G. Callen napokon će saznati što znači inicijal G. u njegovu imenu, a u Los Angelesu Kensi i Deeks vode Erica na terenski zadatak.

Nakon što je u Africi pronađena iscrpna dokumentacija o nadzoru Samove obitelji, Sam i Callen odlaze onamo utvrditi svrhu tih snimki i tko je odgovoran. U međuvremenu, Samova je obitelj iz doma premještena u sigurnu kuću.
 

 

Napetu seriju 'Navy CIS LA' ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka navečer na Doma TV-u.Tagovi