NAVY CIS LA, 6. - 10. studenog

Navy CIS LA 4 - 20
,
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku

8. sez., 4. ep. - 6. studenog

Tijelo mornaričkog poručnika nađeno je na razaraču za vrijeme plovidbe kada je civilima dopušteno da prenoće na brodu. Agenti Gibbs, Quinn i Palmer odlaze na more provesti istragu. McGee smišlja savršenu prosidbu za Delilu Fielding (Margo Harshman).

8. sez., 5. ep. - 7. studenog

Nestalog časnika službe MI6 povezuju s ubijenim mornaričkim narednikom. Gibbs šalje agentice Quinn i Bishop u Philadelphiju da rade s časnikom službe MI6 Claytonom Reevesom (Duane Henry). Agentica Quinn s mukom se prisjeća slučaja NCIS-a zbog kojega se povukla s terena.

8. sez., 6. ep. - 8. studenog

Kad oteta mornarička narednica pobjegne svom otmičaru, NCIS otkriva vezu s njezinim nestalim suprugom. Abby novim članovima NCIS-a plete jedinstvene darove.

8. sez., 7. ep. - 9. studenog

Torres odvažno krši protokol kad sazna da svjedoka u slučaju NCIS-a traže tijela za imigraciju i carine. Abby, Bishop i McGee oblijeću oko stanodavca Tonyja DiNozza starijeg (Robert Wagner) u nadi da će iznajmiti Tonyjev stan.

8. sez., 8. ep. - 10. studenog

Ekipa NCIS-a istražuje niz sve ozbiljnijih prijetnji kongresnici Jenni Flemming (Mary Stuart Masterson) dok ravnatelj Vance nadgleda jedinicu za privremenu zaštitu.

Napetu seriju 'Navy CIS LA' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!

 Tagovi