NAVY CIS LA, 4. - 8. veljače

navy cis la, 7. sezona - 1
,
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku.

8. sezona, 24. epizoda - 4. veljače

Hettyni kolege iz Vijetnamskog rata surađuju s timom kada mornarički kapetan otme korumpiranog administratora Ureda za veteranske poslove.

9. sezona, 1. epizoda - 5. veljače

Kad Hetty predaje papire za mirovinu i nestaje, na njezino mjesto operativne šefice postavljaju Shay Mosley (Nia Long), koja smjesta uvodi kadrovske promjene u ekipu. Sam koji još oplakuje svoju ženu i živi u prikolici na plaži tvrdoglav je u odluci da Callen nađe novog partnera. Ekipa istražuje smrt južnokorejskog agenta koji je istraživao sjevernokorejski raketni program.

9. sezona, 2. epizoda - 6. veljače

Kad kći ozloglašenog krivotvoritelja stiže u Los Angeles, Sam odlazi na tajni zadatak glumeći financijera, a Callen se udružuje s Annom kako bi otkrio najnoviju obiteljsku prijevaru. Hetty vidimo u Vijetnamu gdje potkupljuje zatvorskog čuvara kako bi razgovarala s Harrisom Kaineom.


9. sezona, 3. epizoda - 7. veljače

Istražujući ubojstvo mornaričkog poručnika koji je na odmoru u Los Angelesu, ekipa otkriva tajne dokumente koji su prokrijumčareni u grad i prodani stranom kupcu. Sam odlučuje prodati svoju kuću.


9. sezona, 4. epizoda - 8. veljače

 
Nakon krađe oružja u uličnoj vrijednosti od milijun dolara, tragovi vode do luksuzne dobrotvorne zabave te ekipa sređuje da Mosley dobije pozivnicu s Callenom i Samom kao njezinim čuvarima.

 

Napetu seriju 'Navy CIS LA' ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka navečer na Doma TV-u.Tagovi