.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Navy CIS LA, 4. - 8. rujna

img placeholder
,
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku.

5.sez., 20. - 21. ep - 4. rujna

Dvojica Iračana iznuđuju bivšeg marinca koji je nedavno izašao iz zatvora. Tim nailazi nba mnoga iznenađenja, a Kensi se vraća na teren.

Tim privodi tajnog NCIS-ova agenta pod sumnjom da radi za krijumčara kojeg bi zapravo trebao nadzirati.

5. sez., 22. - 23. ep. - 5. rujna

Nakon krađe softvera za traženu bespilotnu zračnu letjelicu i nestanka 10-godišnje kćeri glavne inženjerke koja radi na softveru, sam je uvjeren da su ta dva slučaja povezana.

Tim preko vikenda radi na slučaju nakon eksplozije na vojnoj dobrotvornoj priredbi.

5. sez., 24. ep., 6. sez., 1. ep. - 6. rujna

U napetoj završnici pete sezone serije „NAVY CIS: L. A.“ Callen i Sam traže nestalu podmornicu kojom kartel kani krijumčariti kokain vrijedan milijarde dolara.
 

Callen i Sam zarobljeni su u vojnoj podmornici koju su teroristi usmjerili prema nosaču zrakoplova u San Diegu. U međuvremenu Hetty zanemaruje naredbe i odustaje od puta u Washington dok njezin tim pokušava locirati i spasiti Callena i Sama i spriječiti teroristički napad. Sve to u prvoj epizodi šeste sezone Navy CIS L. A.-a.

6. sez., 2. - 3. ep. - 7. rujna

NCIS-ov tim otkriva da je netko od njihovih kompromitiran dok istražuju ubojstvo zaposlenika mornarice uključenog u ilegalni prijenos povjerljivih informacija. U međuvremenu je Hetty pod istragom u Washingtonu, a Ministarstvo pravosuđa stiže u L. A. istražiti tim.


NCIS-ov tim štiti jednog od svojih dok ih ispituje Ministarstvo pravosuđa. U međuvremenu Nell na tajnom zadatku glumi Hetty, a ravnatelj Leon Vance u Washingtonu prenosi Hetty uznemirujuće vijesti.

6. sez., 4. - 5. ep. - 8. rujna

Kad tim otkrije da netko iz njihove prošlosti želi uništiti jednog od njih, očajnički pretražuju grad. U međuvremenu psiholog Nate Getz posjećuje Nell kako bi joj pomogao prebroditi traumatično iskustvo. Peter Cambor vraća se kao psiholog Nate Getz, a Gerald McRaney (Jericho) kao umirovljeni admiral.

Callen i Sam kreću u Meksiko u potragu za jedinim zaposlenikom koji je uspio preživjeti organizirani napad na Ministarstvo obrane. U međuvremenu ostali članovi tima otkrivaju motiv napada. Mađioničar Bill Malone i John Billingsley pojavljuju se u gostujućim ulogama.
 Tagovi