.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Navy CIS LA, 30. listopada - 3. studenog

img placeholder
,
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku

 7. sez., 23. ep. - 30. listopada

Sam i Callen na tajnom su zadatku u ulozi vatrogasaca u trenutku krađe tajnih informacija o mogućim teroristima iz zaštićenog sefa Ministarstva obrane na mjestu požara.

7. sez., 24. ep. - 31. listopada

U završnici sedme sezone serije „Navy CIS L. A.-a“, nakon što Sam primi poziv upomoć od svog sina Aidena (Tye White) iz kojeg doznaje da je njegovu školu okupirala skupina ekstremista, Sam, Callen, Kensi i Deeks odlaze u San Francisco zaštititi Aidena i osloboditi taoce.

8. sez., 1. ep. - 1. studenog

U premijernom nastavku sedme sezone serije „Navy CIS L. A.-a“ nakon što Callen pobjegne i krene na tajni zadatak o kojem Sam i tim neće ništa znati, Hetty zahtijeva prekidanje njegove operacije i timu naređuje da ga pronađu.

8. sez., 2. ep. - 2. studenog

DEA-ina agentica Talia Del Campo (Mercedes Mason) za pomoć se obraća NCIS-ovu timu u Los Angelesu nakon ubojstva njezina partnera. Također, nakon što Kensi počne misliti da Deeks nešto skriva, on je iznenadi upoznavanjem sa svojom majkom (Pamela Reed).

8. sez., 3. ep. - 3. studenog

NCIS-ov tim u Los Angelesu istražuje masakr u Peruu otprije 20 godina nakon što poznata manekenka za koju smatraju da je jedna od preživjelih postane moguća meta. Također, Kensi i Deeks odlaze na tajni zadatak. Ona je u ulozi pomoćnice manekenke, a Deeks u ulozi njezina vozača.

 

Napetu seriju 'Navy CIS LA' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!

 Tagovi