Navy CIS LA, 3. - 7. prosinca

Navy CIS LA, 5. sezona
,
Navy CIS LA, 5. sezona
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku.

5. sez., 16. - 17. ep. - 3. prosinca
NCIS-ov tim surađuje s tajnom agenticom DEA-e nakon eksplozije na ribljoj tržnici koja će razotkriti međunarodne sumnjivce.

Nakon što lokalna banda snimi smaknuće tajnog agenta kao upozorenje, NCIS-ov tim tražit će krticu prije negoli ostali agenti završe u opasnosti.

5. sez., 18. - 19. ep. - 4. prosinca
Nakon što je Ericov prijatelj napadnut, tim započne istragu. Kensi u Afganistanu susretne nekoga iz svoje prošlosti.

NCIS-ov tim putuje u Afganistan na misiju spašavanja nakon što saznaju da je Kensi možda nestala i da su je možda zarobili talibani.

5. sez., 20. - 21. ep. - 5. prosinca
Dvojica Iračana iznuđuju bivšeg marinca koji je nedavno izašao iz zatvora. Tim nailazi nba mnoga iznenađenja, a Kensi se vraća na teren.

Tim privodi tajnog NCIS-ova agenta pod sumnjom da radi za krijumčara kojeg bi zapravo trebao nadzirati.

5. sez., 22. - 23. ep. - 6. prosinca
Nakon krađe softvera za traženu bespilotnu zračnu letjelicu i nestanka 10-godišnje kćeri glavne inženjerke koja radi na softveru, sam je uvjeren da su ta dva slučaja povezana.

Tim preko vikenda radi na slučaju nakon eksplozije na vojnoj dobrotvornoj priredbi.

5. sez., 24. ep; 6. sez. 1. ep. - 7. prosinca
U napetoj završnici pete sezone serije „NAVY CIS: L. A.“ Callen i Sam traže nestalu podmornicu kojom kartel kani krijumčariti kokain vrijedan milijarde dolara.

U premijernom nastavku sedme sezone serije „Navy CIS L. A.-a“ nakon što Callen pobjegne i krene na tajni zadatak o kojem Sam i tim neće ništa znati, Hetty zahtijeva prekidanje njegove operacije i timu naređuje da ga pronađu.

Napetu seriju 'Navy CIS LA' ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka navečer na Doma TV-u.Tagovi