.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

NAVY CIS LA, 27. studenog - 1. prosinca

Navy cis la 8
,
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku

8. sez., 19. ep. - 27. studenog

Sam i Callen ukrcaju se na let za Tokijo glumeći poslovne ljude kako bi pratili inženjera koji pokušava prodati nacrte za raketni razarač.

8. sez., 20. ep. - 28. studenog

Tim istražuje dobavljačicu Ministarstva obrane, Rebeccu Larmont, koja dizajnira oružje za nuklearni napada nakon što njezin muž Victor Larmont kaže da ima dokaz da ona prodaje tajne Mornarice stranoj vladi. Također, Kensi ide na tajni zadatak kao profesionalna plesačica u kubanskom klubu u kojem Victor radi, a Deeks je prati kao poslužitelj u toaletu.

8. sez., 21. ep. - 29. studenog

Hettyni kolege iz Vijetnamskog rata surađuju s timom kada mornarički kapetan otme korumpiranog administratora Ureda za veteranske poslove.

8. sez., 22. ep. - 30. studenog

Tim surađuje s Hettynim kolegama iz Vijetnamskog rata na istrazi krađe zlata.

8. sez., 23. ep. - 1. prosinca

Nakon što Samova žena Michelle (Aunjanue Ellis) bude oteta iz svog doma, otmičari za informaciju o tome gdje se ona nalazi traže da iz zatvora bude pušten Tahir Khaled (Anslem Richardson), Samov smrtni neprijatelj.

Napetu seriju 'Navy CIS LA' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!

 Tagovi