Navy CIS LA, 27. - 28. prosinca

Navy CIS LA, 5. sezona
,
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku.

6. sez., 22. - 23. ep. - 27. prosinca
Tim traži bivšeg marinca i vrhunskog snajperista koji je pobjegao iz bolnice za veterane i otkrivaju njegovu povezanost s vođom ekstremističke skupine. Slučaj podsjeća Kensi na njezinu snajperističku prošlost.

Callen i Sam traže odgovore kad pronađu mrtve članove posade nestalog tankera korištenog u Arkadyjevu poslu s Rusijom, a otkrivaju i Arkadyjevu privatnu povezanost s brodom.

6. sez., 24. ep.; 7. sez., 1. ep. - 27. prosinca
Slučaj koji uključuje Arkadyja i njegovu povezanost s tankerom sada vodi Callena, Sama, Deeksa i Kensi u Moskvu, gdje tim pod lažnim identitetima locira osumnjičene. U međuvremenu Callen otkriva nove informacije o svome ocu. Sve to u posljednjoj epizodi šeste sezone Navy CIS L. A.-a.

U premijernom nastavku sedme sezone serije „Navy CIS L. A.-a“ nakon što Callen pobjegne i krene na tajni zadatak o kojem Sam i tim neće ništa znati, Hetty zahtijeva prekidanje njegove operacije i timu naređuje da ga pronađu.

Napetu seriju 'Navy CIS LA' ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka navečer na Doma TV-u.Tagovi