Navy CIS LA, 25. veljače - 1. ožujka

navy cis 9 sezona
,
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku.

9. sezona, epizoda 15 - 25. veljače

Callen i Sam izvlače Grangerovu kćer i bivšu špijunku Jennifer Kim iz programa zaštite svjedoka kako bi im pomogla da otkriju tajnog špijuna koji ima cijeli arsenal eksplozivnog oružja.

9. sezona, epizoda 16 - 26. veljače

Kad Služba diplomatskog osiguranja uhiti Callenova oca Nikitu kako bi poslužio kao dio razmjene za dva američka fotografa koja su u Iranu zadržana kao taoci, Callen istražuje sve mogućnosti da spasi oca.

9. sezona, epizoda 17 - 27. veljače

Dok istražuje slučaj nestale osobe, ekipa otkriva ubojicu koji priprema predstave za bogate voajere. Mosley angažira Callena u zajedničkoj misiji s ATF-om na uhićenju osobe iz njezine prošlosti.

9. sezona, epizoda 18 - 28. veljače

Callen i Sam udružuju se s Annom Kolcheck i ATF-om kad Arkady Kolcheck upozori NCIS da se ozloglašeni trgovac oružja vratio u SAD. Slučaj zahtijeva da Eric krene na tajni zadatak kao bankovni IT tehničar.

9. sezona, epizoda 19 - 1. ožujka

Nakon što je opljačkana farma kriptovalute s više od 10 milijuna bitcoin-kodova, Sam i Hidoko kreću na tajni zadatak u kojem Sam preuzima stari pseudonim koji je možda probijen.

Napetu seriju 'Navy CIS LA' ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka navečer na Doma TV-u.Tagovi