.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Navy CIS LA, 25. - 29. rujna

Navy CIS LA 4 - 11
,
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku.

6. sez., 21. ep.

Callen i Sam su u šoku kad se stari znanac za kojeg su mislili da je ubijen pojavi i zamoli ih za pomoć. Dok tim istražuje, otkriva moguće kršenje američkih gospodarskih sankcija nametnutih Rusiji.

6. sez., 22. ep.

Tim traži bivšeg marinca i vrhunskog snajperista koji je pobjegao iz bolnice za veterane i otkrivaju njegovu povezanost s vođom ekstremističke skupine. Slučaj podsjeća Kensi na njezinu snajperističku prošlost.

6. sez., 23. ep.

Callen i Sam traže odgovore kad pronađu mrtve članove posade nestalog tankera korištenog u Arkadyjevu poslu s Rusijom, a otkrivaju i Arkadyjevu privatnu povezanost s brodom.

6. sez., 24. ep.

Slučaj koji uključuje Arkadyja i njegovu povezanost s tankerom sada vodi Callena, Sama, Deeksa i Kensi u Moskvu, gdje tim pod lažnim identitetima locira osumnjičene. U međuvremenu Callen otkriva nove informacije o svome ocu. Sve to u posljednjoj epizodi šeste sezone Navy CIS L.A.-a.

7. sez., 1. ep.

U prvom nastavku sedme sezone serije „Navy CIS L. A.-a“ nakon što Callen pobjegne i krene na tajni zadatak o kojem Sam i tim neće ništa znati, Hetty zahtijeva prekidanje njegove operacije i timu naređuje da ga pronađu.

Napetu seriju 'Navy CIS LA' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!
 Tagovi