Navy CIS LA, 2. - 4. siječnja

Navy CIS LA 7.
,
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku.

7. sez., 2. - 3. ep. - 2. siječnja
DEA-ina agentica Talia Del Campo (Mercedes Mason) za pomoć se obraća NCIS-ovu timu u Los Angelesu nakon ubojstva njezina partnera. Također, nakon što Kensi počne misliti da Deeks nešto skriva, on je iznenadi upoznavanjem sa svojom majkom (Pamela Reed).

NCIS-ov tim u Los Angelesu istražuje masakr u Peruu otprije 20 godina nakon što poznata manekenka za koju smatraju da je jedna od preživjelih postane moguća meta. Također, Kensi i Deeks odlaze na tajni zadatak. Ona je u ulozi pomoćnice manekenke, a Deeks u ulozi njezina vozača.

7. sez., 4. - 5. ep. - 3. siječnja
U 150. nastavku serije „Navy CIS L. A.-a“ Callen i Sam prisiljeni su raditi na slobodan dan nakon tajanstvenog telefonskog poziva. Osoba s druge strane slušalice prijeti ubojstvom nevinih ljudi ako ne učine sve što želi.

NCIS-ov specijalni agent DiNozzo (Michael Weatherly) surađuje s NCIS-ovim timom u Los Angelesu u potrazi u gradu nakon što njegov zatvorenik pobjegne iz pritvora tijekom leta iz Singapura za Los Angeles.

7. sez., 6. - 7. ep. - 4. siječnja
Tim traži Samova bivšeg partnera Ruiza (Anthony Ruivivar) koji nestaje tijekom kupnje smrtonosnog eksploziva za vrijeme tajnog zadatka.

Kensi i Deeks odlaze na tajni zadatak kao članovi sekte kako bi spasili bivšeg zaposlenika Ministarstva obrane kojem je ispran mozak te je otkrio povjerljive informacije. U međuvremenu ostatak tima pokušava sekti onemogućiti prodavanje državnih tajni.

Napetu seriju 'Navy CIS LA' ne propustite pogledati od srijede do petka navečer na Doma TV-u.Tagovi